רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מכבי נתניה עוקבת אחר ההתפתחויות בין פיראס מוגרבי לבני סכנין. מוגרבי שיחק בקבוצה בשתי קדנציות שונות (בין 2008 ל-2012 וכן במהלך עונת 2012/13), וכעת היא מעוניינת להחזירו וכבר גיששה אצל סכנין בנוגע לאפשרות הזו. הקשר נפגש ביום רביעי עם יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס ועם המאמן בני בן זקן וביקש שחרור מיידי משום שלטענתו הוא חש תחושת מיצוי במועדון. בסכנין מסרבים בשלב זה, אך ייתכן שהצעה רשמית מנתניה תשנה את דעתם.
עוד בבני סכנין: סארי פלאח סיכם עקרונית את תנאיו לעונה נוספת. הבלם כמעט לא שיחק בחצי השני של העונה, אבל בקבוצה בכל זאת החליטו להשאירו אלא אם תתרחש תפנית מפתיעה. אל פלאח יצטרף לפחות עוד בלם אחד שיחתום. בשבוע הקרוב תתקיים פגישה בין חאלד חלאיילה לבין הנהלת הקבוצה בסופה יוחלט סופית האם ימשיך בעונה הבאה.
כך או כך, חוסר הוודאות אצל סכנין נמשך. רבים מהשחקנים החתומים בקבוצה כועסים על כך שעוד לא עודכנו במועד פתיחת האימונים (צפויים להיפתח ביום שלישי).