יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
מכבי נתניה עוקבת אחר ההתפתחויות בין פיראס מוגרבי לבני סכנין. מוגרבי שיחק בקבוצה בשתי קדנציות שונות (בין 2008 ל-2012 וכן במהלך עונת 2012/13), וכעת היא מעוניינת להחזירו וכבר גיששה אצל סכנין בנוגע לאפשרות הזו. הקשר נפגש ביום רביעי עם יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס ועם המאמן בני בן זקן וביקש שחרור מיידי משום שלטענתו הוא חש תחושת מיצוי במועדון. בסכנין מסרבים בשלב זה, אך ייתכן שהצעה רשמית מנתניה תשנה את דעתם.
עוד בבני סכנין: סארי פלאח סיכם עקרונית את תנאיו לעונה נוספת. הבלם כמעט לא שיחק בחצי השני של העונה, אבל בקבוצה בכל זאת החליטו להשאירו אלא אם תתרחש תפנית מפתיעה. אל פלאח יצטרף לפחות עוד בלם אחד שיחתום. בשבוע הקרוב תתקיים פגישה בין חאלד חלאיילה לבין הנהלת הקבוצה בסופה יוחלט סופית האם ימשיך בעונה הבאה.
כך או כך, חוסר הוודאות אצל סכנין נמשך. רבים מהשחקנים החתומים בקבוצה כועסים על כך שעוד לא עודכנו במועד פתיחת האימונים (צפויים להיפתח ביום שלישי).
