הפועל חדרה הודיעה הערב (שני) על הצטרפותו של מוחמד אבו פאני, הקשר בן ה-20 של מכבי חיפה, ששיחק בעונה האחרונה כמושאל בהפועל רמת גן מהליגה הלאומית וחתם לשנה אחת. אבו פאני, שרשם שתי הופעות בליגת העל במדים הירוקים בעונת 2016/17, כבש שני שערים ב-26 משחקים בליגה הלאומית וכעת חוזר לליגה הבכירה כשחקן העולה החדשה.
הקשר הצעיר מצטרף למגן השמאלי וויסאם רבאח שהגיע מהפועל ראשון לציון ולחלוץ הברזילאי לוסיו ששיחק בעבר בהפועל באר שבע ומ.ס. אשדוד. כמו כן, חדרה השאירה את שני הזרים שסייעו לה להעפיל לליגת העל: השוער הניגרי אוסטין אג'ידה והקשר הבוסני סמיר באירקטרביץ', כששחקן הבית מנשה זלקה חתם גם הוא לעונה נוספת. חדרה עדיין מחפשת עוד שני זרים לפחות ומקווה להחתים את דובב גבאי, שחזר לבני יהודה אחרי תקופת השאלה בהפועל אשקלון.
עוד בנושא:
לערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
מ.ס. אשדוד החתימה לארבע שנים את לאונרד אווסו הגנאי
הפועל חיפה הודיעה על צירופם של רועי שוקרני וחן דילמוני
מרסל הייסטר תוקף: "בית"ר ירושלים דורשת עליי סכומים מופרזים"
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


