סינטאיהו סלליך צפוי להרוויח כ-240 אלף דולר לעונה במכבי חיפה, בחוזה לשנתיים, כך עולה מתוך טיוטת ההסכם החדשה אותה ניסחו שני הצדדים. במועדון אישרו את הפרסום אתמול לפיו נערכה אתמול פגישה בין המנכ"ל אסף בן דב לנציגי השחקן. הצדדים קרובים לסיכום על חוזה לשנתיים הבאות עם אופציה לשנתיים נוספות. סלליך צפוי להרוויח כ-200 אלף דולר לעונה, בחוזה לשנתיים, אך בנוסף יקבל במהלכן את המענק המוקדם בסך כולל של 80 אלף דולר, כך ששכרו יעלה באופן משמעותי.
עוד בנושא:
סינטאיהו סלליך קרוב לסיכום לשנתיים במכבי חיפה
עאיד חבשי לא יגיע לפתיחת האימונים במכבי חיפה. יצטרף לקראת המחנה
"הפגישה של יניב קטן עם מכבי חיפה מוכיחה: הדלת תהיה פתוחה בעתיד"
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
כעת אמורים במועדון לסיים את סאגת עמית זנטי, שאמור לחתום לפני תחילת האימונים אליהם זומן. מוחמד עוואד, כך נראה, יחתום בינתיים על חוזה שכולל שינויים מינוריים בלבד ובשלב מאוחר יותר יאריך אותו. אתמול ערכו שחקני הקבוצה מבדקי כושר בירושלים. הצוות המקצועי חילק את השחקנים לקבוצות והם יגיעו גם היום ומחר למבדקים.
למיכיל קראמר אמור להצטרף בימים הקרובים קשר אחורי זר. "בניגוד לשנים קודמות, אנחנו לא ממהרים לסגור את הסגל. אלאך עובד בשקט. הוא יצרף רק את השחקנים שמתאימים לו", אמרו בחיפה.
ביממה האחרונה נעשו שוב ניסיונות לגשר בנוגע לעסקת עידן ורד. חיפה תהיה מוכנה לשלם בין מיליון למיליון וחצי שקל תמורת הקשר בעוד שטביב דורש כשני מיליון.


