אחרי השיחה שנערכה בין ניר קלינגר ליואב כץ, בהפועל חיפה ממשיכים בהכנות לעונה הבאה. מקורב לשניים ציין אמש (שבת) כי ההודעה של המועדון אינה משנה דבר ביחס למצב שהיה לפני כשבוע. "קלינגר בסך הכל חוזר לעסוק בהכנות לעונה הבאה. הוא הקפיא את נושא הרכש וכעת הוא ימשיך לנהל אותו. עדיין לא סוכם על חוזה חדש", אמר. מי שיזם את השיחה בין הצדדים הוא סגנו של כץ, דורון אוסידון.
לאור ההתקדמות במגעים עם ראדו גנסארי, במועדון ישנה התלבטות. כץ יוכל להחתים חלוץ זר ולסגור את מצבת הזרים, אבל בקבוצה יש מי שטוען כי כדאי להחתים את קלאודמיר, שהאופציה של בית"ר ירושלים להארכת חוזהו הסתיימה, וכן חלוץ ישראלי. יש לציין כי לקלינגר יש מספר מועמדים לתפקיד החלוץ, אך ההערכה הגדולה לקלאודמיר ולאלי אלבז הובילה לחשיבה מחודשת בעניין. כץ שוחח בסוף השבוע עם סוכנו של הברזילאי והבהיר כי הקבוצה עדיין מעוניינת בו. אם כץ וקלינגר יחליטו להחתימו, הם יעשו מאמצים לסגור את עסקאות סוהיל ארמלי ואלבז באופן מיידי. "קלאודמיר יכול להוסיף לנו בעמדה שלו יותר מכל שחקן שיש כרגע בסגל. ברסקי לא ימשיך כנראה, הוא יכול לשדרג את הקבוצה", אמרו אתמול במועדון. "כרגע הוחלט ללכת על חלוץ זר, אבל אולי התכניות עוד ישתנו".
שחקן נוסף שעשוי לחתום הוא קשר בית"ר תל אביב רמלה, גיא חדידה. הקשר בן ה-22 הוא שחקן מרכז שדה שכבש שלושה שערים בעונה החולפת. הוא כבר זומן לפתיחת האימונים של הקבוצה.
קלינגר יחזור מחופשה פרטית עוד הלילה. מחר הוא יערוך שיחה נוספת עם כץ והשניים ידונו בנושא הרכש. כץ אמור לאשר גם את החוזה של רועי שוקרני, שסיכם במועדון לפני כשבועיים.
עוד בנושא:
הבנות בין כץ לקלינגר: המאמן צפוי לחתום, ההכנות לעונה חזרו למסלולן
מכבי חיפה תפגוש את ר.ק.ס ואלווייק למשחק אימון ב-18 ביולי
דיווח בטורקיה: פרדראג ראיקוביץ' מועמד להצטרף לפנרבחצ'ה
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.


