החלוץ ההולנדי מיכיל קראמר התרשם מישראל לטובה ושוקל לחתום במכבי חיפה, כך מדווחים מקורבים לעסקה. על פי אותם מקורות, מכבי חיפה טרם העבירה את ההצעה הכספית לחלוץ, אך הוא נפגש עם מוחמד אלאך ושמע ממנו על התכניות לעונה הבאה. בהולנד טוענים שקראמר מחכה להצעה רשמית, אבל מבהירים כי סוגיה אחת במשא ומתן כבר נפתרה. מתברר כי ספרטה רוטרדם החליטה לבטל את ההסכם איתו אחרי ההרחקה, אבל בתנאים מיוחדים: השחקן הסכים לוותר על חלק משכרו (מקבל משכורת חלקית עד 1 ביולי) ובתמורה הקבוצה השאירה אותו רשום בסגל, כך שהוא מרצה העונה את עונש ההרחקה שלו (שבעה משחקים) ויכול לשחק בקבוצה הבאה החל מהמחזור הראשון. אלאך, מתברר, התבשר על העניין הזה במהלך השיחה עם השחקן.
עוד בנושא
מכבי חיפה הציעה למוחמד עוואד חוזה לחמש שנים
אלאך אישר: רוטן ייעץ לטוונטה ללא מחויבות ולא ימריא להולנד
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
החלוץ מוחמד עוואד יוזמן בקרוב לשיחה על עתידו במועדון. אחרי שקיבל הצעה לחתום על חוזה ארוך טווח, במועדון יבהירו לו כי הם רוצים שיישאר בסגל, אך החלוץ רוצה להבטיח שיוכל לקבל דקות משחק, אחרת יבקש לעזוב. חיפה הבהירה לעומרי בן הרוש כי הוא רשאי לחפש קבוצה אחרת. בקרוב תיערך שיחה עם סוכנו אבי נימני כדי למצוא פתרון לסוגיה. בן הרוש משתכר 180 אלף יורו לעונה ואף קבוצה בליגת העל לא מוכנה לשלם את החוזה הזה.
מכבי חיפה מכרה את הולמאר איולפסון ללבסקי סופיה תמורת חצי מיליון יורו. המנכ"ל אסף בן דב ניהל את המגעים למכירתו. מכבי חיפה תשמור 30 אחוז מכרטיסו, שנרכש בעבר במיליון יורו. מכיוון שהמכירה הושלמה אתמול, חיפה לא תקבל מענק חלקי עבור השתתפות הבלם במונדיאל.