אחרי יומיים של אימונים בקצב גבוה, הורידו היום (שישי) בהפועל באר שבע מהאינטנסיביות וערכו אימון קל שלווה בתדריך וידאו אשר התמקד במצבים נייחים. בבאר שבע נותנים משקל גדול לקרנות והכדורים הנייחים ומתכוננים אליהם מול כל קבוצה באופן אחר. מכבי תל אביב היא אחת הגרועות בליגה בהתמודדות מול מצבים חופשיים וגם בניצולם ובבאר שבע העבירו לשחקנים תדרוך מלא על האופן שבו אפשר לנצל או להתגונן בפני זאת.
אף שמדובר בפער של שמונה נקודות מבית"ר ירושלים ולמרות שבאר שבע מעולם לא הפסידה בטרנר, ההתייחסות למשחק מחר מאוד רצינית. "יכול להיות שנהיה אלופים בהפסקה ואולי אפילו תוך כדי המחצית הראשונה, אם בני יהודה תוביל על בית"ר ותהיה בדרך לניצחון. אבל אנחנו רוצים לעשות את זה לבד", אמר הערב שחקן בקבוצה. "זה משחק אליפות ואליפות צריך לעשות בסטייל כמו שעשינו בעונה שעברה מול מכבי תל אביב. הסיכויים שאנחנו נפסיד ובית"ר, אחרי האכזבה בגביע, תאסוף את עצמה ותנצח הם קלושים אבל הם קיימים ולכן כדי שנעשה את זה בגדול וכמו שאנחנו רוצים, אנחנו חייבים להביא את הפוטנציאל שלנו ולעשות את המשחק הטוב שלנו ואז ניקח אליפות הכי מתוקה שיש. מכבי תל אביב לא תרצה ששוב נחגוג לה מול העיניים".
ברק בכר צפוי להעלות הרכב זהה לזה שפתח וניצח את בית"ר ירושלים במחזור הקודם. שיר צדק שהכריז כי לא יגיע למשחק מאחר שלא ניתן לו על ידי אופ"א להשתתף בטקס האליפות, לא מתאמן כל השבוע בשל פציעה בכף הרגל ושחקנים מספרים שמצב רוחו מאוד שפוף.
עוד בנושא
אופ"א אסרה על שיר צדק להשתתף בטקס הנפת הצלחת
באר שבע ממתינה לחן עזרא, לחץ על איתי שכטר להצטרף
לפני המשחק: טקס לזכרו של צ'סוואה נסופוואה עם משפחתו
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49


