על רקע חתימתו הצפויה של ולדימיר איביץ' במכבי תל אביב, עשויה הקבוצה לצרף את הקשר היווני סטברוס צוקלאס המסיים חוזה באפולון סמירניס. צוקלאס בן ה-29 שיחק בעבר בפאוק סלוניקי עם איביץ' והמאמן מאוד מחזיק ממנו. צוקלאס שהחל את העונה באסטרס טריפוליס ועבר בינואר לאפולון סמירניס שם שיתף פעולה עם החלוץ הישראלי אלי אלבז, הוא קשר מרכז שדה שיכול לשחק גם בעמדה אחורית יותר בקישור. במידה שיוחתם יחליף את חוסה רודריגס שצפוי לסיים את דרכו במכבי תל אביב.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
צוקלאס רשם העונה 11 הופעות בהרכב של סמירניס וכבש שער ליגה אחד. צוקלאס החל את דרכו בבוגרים של פאוק ב-2010 במדיה שיחק שתי עונות, אך הקבוצה שבה הוא בילה את רוב הקריירה היתה פאס יאנינה במדיה הוא שיחק ארבע עונות עד שעבר לאסטרס טריפוליס במדיה שיחק שנתיים עד הקיץ האחרון.
בתוך כך, בקרית שלום כבר החלו לבדוק אופציות לשוער ישראלי במידה שפרדראג ראיקוביץ' ימכר על פי התכניות שיש במועדון. אופיר מרציאנו שוערה של היברניאן ואריאל הרוש שוערה של אנורתוזיס מעניינים מאוד את הצהובים, שכבר עקבו ובדקו אחר העונה שלהם ושניהם מהווים אופציה טובה אחרי שהסרבי ימכר בקיץ.
