נציג של אוסטריה וינה אמור להגיע מחר (רביעי, 20:45, ספורט 5) כדי לעקוב אחר חלוץ בית"ר ירושלים, יקוב סילבסטר, במשחק גמר גביע המדינה נגד הפועל חיפה. בקבוצה האוסטרית התלבטו בגלל שהסלובקי היה פצוע בשבועיים האחרונים, אבל הבינו שהוא יהיה בסגל מחר וכנראה ישלחו סקאוט לצפות בו.
הקבוצה מבירת אוסטריה עומדת בפני סיומה של עונה רעה מאוד. היא מדורגת במקום ה-7 מתוך 10 קבוצות ורחוקה מאוד ממאבק על מקום באירופה. במועדון מתכוננים למהפכה בקיץ ורוצים להתחזק בחלוץ בכיר עם ניסיון באירופה. במועדון עוקבים באופן קבוע אחרי ליגת העל הישראלית והתרשמו מאוד מסילבסטר, אותו הם מכירים מהתקופה שבה שיחק בגרמניה.
יש לציין שבית"ר ירושלים מתכוונת לממש את האופציה שיש לה להאריך את חוזהו של הסלובקי לעונה נוספת. המשמעות היא שאם אוסטריה וינה או כל קבוצה אחרת תרצה אותו, היא תצטרך לנהל מו"מ מול הקבוצה מהבירה על דמי העברה.
גם אולימפיאקוס היוונית עוקבת אחר סילבסטר, אבל היא החליטה לא לשלוח נציג לגמר הגביע. ייתכן מאוד שסקאוט שלה יגיע לצפות בסלובקי באחד ממשחקי הליגה האחרונים. סילבסטר הגיע לבית"ר ירושלים בינואר ומאז כבש 5 שערים בליגה ו-2 בגביע המדינה.
עוד בנושא:
עידן ורד ואיתי שכטר צפויים לפתוח בגמר
איתי שכטר: "גמר גביע זה משחק של מנהיגים"
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(15+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.


