מאמן מכבי תל אביב ג'ורדי קרויף ערך היום (שישי) מסיבת עיתונאים לקראת המשחק של הצהובים מול בני יהודה (שבת, 20:30). הצהובים מגיעים למשחק במשבר אחרי ארבעה הפסדי ליגה רצופים.
קרויף אמר במסיבת העיתונאים: "זה משחק חשוב מסיבות רבות. צריך לעצור את הרצף הרע שלנו וזאת המטרה העיקרית. גם השחקנים רואים מה קורה. לפני הפלייאוף היינו שתי נקודות מהמקום הראשון וכולם יודעים איפה אנחנו עכשיו. השחקנים מודעים למה שקורה ועם זה אנחנו עולים למגרש. שינינו את ההרכב בשבוע שעבר, אני חושב שמה שקורה לנו לא קשור להרכב או לשיטה. אנחנו סופגים יותר מדי שערים. נכון שההגנה מתחילה בהתקפה. אבל הסיבה שאנחנו לא במקומות הראשונים היא שספגנו 10 שערים ב-4 משחקים".
עוד בנושא
מ.ס. אשדוד: משה אוחיון נפצע בברכו וייתכן שסיים את הקריירה
שיר צדק חזר להתאמן עם הפועל באר שבע: "המנהיגות שלו הייתה חסרה"
דראפיץ': "כל מאמן צריך ללמוד מבאר שבע של העונה איך מתמודדים עם קשיים"
קרויף המשיך ואמר: "צריך לעצור את המומנטום השלילי ובזה אנחנו מתמקדים. העובדה היא שנכשלנו בכמה היבטים העונה וכולם רואים את זה. עם זאת, יש עוד הרבה לפנינו העונה. לשחקנים יש בשביל מה להילחם. הקבוצה צריכה לעלות לאירופה. וידאר רוצה להיות בסגל הנבחרת למונדיאל. ויש כאלו שצריכים להילחם בשביל להיות כאן גם בהמשך. כגודל הכישלון, כך גודל השינויים בקיץ. יש לנו הרבה מאוד שחקנים מושאלים ואני מאמין שמי שיהיה טוב יחזור למכבי. כרגע אנחנו צריכים להתמקד בצבירת נקודות. ההכרזה שלי על העזיבה לא השפיעה על מצב הקבוצה. לא הפסדנו את הליגה בשלושת המשחקים האחרונים. גם לפני כן איבדנו נקודות חשובות מול קבוצות שהיינו צריכים להשיג תוצאות טובות מולן".
החלץ וידאר קיארטנסון הוסיף: "נשאלתי באיסלנד האם ההודעה של ג'ורדי השפיעה על הקבוצה, עניתי שעשינו הכול כדי שזה לא יקרה כי אנחנו מקצוענים. שיחקנו רע במשחקים האחרונים. אני לא חושב על העונה הבאה. אני רוצה להגיע למונדיאל ברוסיה ולכן אני צריך לשחק טוב".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49


