הפועל באר שבע הודיעה היום (שלישי) שבבדיקת MRI שנערכה למיכאל אוחנה התגלה קרע ברצועה הצולבת הקדמית. בהודעה נמסר שבימים הקרובים יוחלט עם השחקן על אופן הטיפול. במועדון יקבלו החלטה עם השחקן האם לעבור ניתוח או שמא שיקום רק על ידי חיזוקים של הברך. לפי ההערכה ראשונית, במקרה הטוב אוחנה יחזור באמצע חודש אוגוסט בסמוך לפתיחת העונה הבאה ובמקרה הפסימי רק באמצע חודש דצמבר.
אוחנה (22) שב רק אתמול לשחק לראשונה מאז ינואר, בעקבות סכסוך מתמשך עם המועדון. הוא היה בין הבולטים בשורות באר שבע וחטיפה ובישול שלו סידרו לאלופה את שער הניצחון, אולם בדקה ה-56 הוא סובב את הברך, יצא באלונקה והוחלף על ידי מרואן קבהא.
עוד בנושא
הפועל באר שבע גברה 0:1 על מכבי תל אביב בנתניה
ברק בכר: "זה ניצחון משמעותי, יש לנו בעלי בית על המגרש"
ג'ורדי קרויף: "לא היו סימנים לירידה כזו, זה הזמן לשינוי ורענון"
ערב קשה שנגמר בריקודים: אלבום התמונות של ברני ארדוב
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


