מכבי פתח תקוה עדיין לא קיבלה החלטה רשמית לגבי שרון מימר, אולם על פי שיחות שהתקיימו בימים האחרונים הבהירה ההנהלה למאמן כי הנטיה היא להשאירו בקבוצה. במועדון רוצים שהמאמן יבטיח את המקום השביעי (ולא בגלל שיקולים כלכליים) לפני שיודיעו לו סופית על המשך דרכו בקבוצה, אך יותר מכך - תולים את ההודעה הסופית ביכולת שתציג הקבוצה במחזורים האחרונים. מימר כבר הודיע להנהלה כי מבחינתו שדרוג השחקנים הצעירים חשוב לו מאוד ולכן במחזורים שנותרו הוא מתכוון לשתף שחקני נוער. הדבר נלקח בחשבון על ידי ההנהלה.
אחרי ההחלטה לשחרר את גרגורי טאדה והכוונה להודיע גם לאליבלטו כי האופציה לגביו לא תמומש, במכבי פתח תקוה החליטו לשחרר את המגן-קשר רישאר סומא. אורי מגבו ונאור פסר יהיו שני המגנים של פתח תקוה בעונה הבאה והקבוצה תצרף עוד קשר התקפי זר. במועדון קיבלו החלטה להביא שני זרים במקומם, כנראה בעמדות קשר התקפי וחלוץ.
על פי דיווח באיטליה, במועדון עוקבים אחר החלוץ דודו מנגני השייך לאטלנטה ומושאל כרגע לקבוצה בליגה השלישית - מונופולי. מנגני שותף העונה בשמונה משחקים בלבד ופתח פעם אחת בהרכב, אך הספיק לכבוש שלושה שערים. בעבר שיחק גם באסקולי ובמודנה ונדד גם לפורטוגל וטורקיה.
אחרי האירועים במשחק האימון מכבי תל אביב, במסגרתם התקוטטו אליבלטו וברק יצחקי, במועדון מתכוננים למשחק החוץ של הקבוצה מול קריית שמונה. אבי לוזון שוחח עם השחקנים על החשיבות של סיום העונה במקום השביעי.
עוד בנושא:
מכבי פתח תקוה: "אליבלטו טען שקיבל בעיטה. האירוע מאחורינו"
אחרי שסיכם לעונה, התקדמות בין פתח תקוה לרומאריו פירס לגבי עונה נוספת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 עירוני קרית שמונה33 13 6 14 36-39 45 2 מכבי פתח תקוה33 12 7 14 44-40 43 3 הפועל רעננה33 11 7 15 45-36 40 4 מכבי חיפה33 10 8 15 39-38 38 5 בני סכנין33 10 8 15 47-32 38 6 מ.ס. אשדוד33 6 10 17 48-29 28 7 הפועל אשקלון33 4 9 20 51-23 21 8 הפועל עכו33 6 4 23 67-26 20


