לפני כשבוע הודיעה רשמית הפועל באר שבע כי מיגל ויטור החליט לעבור ניתוח שחזור לרצועה, לאחר שנפצע חמש דקות בלבד מפתיחת משחק הליגה מול בני סכנין. היום (שבת) פרסם הבלם הפורטוגלי פוסט בחשבון האינסטגרם שלו, ובו הודה לאוהדי האלופה על התמיכה שגילו כלפיו.
"אני רוצה לעדכן אתכם שחזרתי לפורטוגל על מנת להתחיל לטפל בפציעה שלי", כתב. "לאוהדי הפועל באר שבע, תודה רבה על כל התמיכה. האמינו לי, לעולם לא אשכח זאת. לשחקנים והצוות המקצועי, בהצלחה בכל משחקי הפלייאוף. המחשבות שלי יהיו אתכם. אחזור כדי להניף את צלחת האליפות. יאללה הפועל".
בהודעה שפרסמה האלופה בשבוע שעבר, נכתב: "למרות שבדיקת ה- MRI הראתה כי החבלה שנגרמה למיגל ויטור לא גרמה לשחקן קרעים במיניסקוסים או ברצועות, ביקש השחקן לקיים התייעצות בנושא. כזכור, במהלך משחק אלוף האלופים קרע ויטור את הרצועה הצולבת, ואז החליט צוות רפואי פורטוגלי ביחד עם הצוות הרפואי של הפועל באר שבע על טיפול מחזק ומשמר, כפי שנעשה בהצלחה בפציעה בברכו הראשונה של השחקן. לאחר שני מקרים של אי יציבות בברך, ביקש השחקן את ההתייעצות עם הצוות הרפואי, במהלכה הביע את רצונו לעבור ניתוח שיחזור לרצועה למרות שלברך לא נגרם נזק במשחק האחרון. הוחלט כי מיגל יצא לפורטוגל בימים הקרובים שם יעבור את הניתוח".
עוד בנושא:
הוועדה שבחנה את מקרה שיר צדק: "החברה הרפואית הודתה כי ייתכן שנפלה טעות"
הפועל באר שבע: הבדיקה של ברדה נדחתה, לא יחזור לשחק העונה
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
