במכבי תל אביב עוקבים מזה זמן רב אחר ההתפחויות בין הפועל באר שבע למיכאל אוחנה, ששיאן בבקשה של השחקן להשתחרר מהאלופה. אוחנה מאוד מעניין את מכבי תל אביב מבחינה מקצועית, אבל במועדון לא מתכוונים לעשות צעד רשמי ולפנות להפועל באר שבע עד שהשחקן יסדיר את ענייניו מול קבוצתו, כשבראש ובראשונה מדובר על הרצון שלו שהקבוצה מבירת הנגב תקבע לו תג מחיר.
אוחנה עבר במחלקת הנוער של מכבי תל אביב ובגלל מחלוקות כספיות עזב אותה למ.ס אשדוד. כאשר אשדוד רצתה למכור אותו לפני כשנה וחצי, העדיפו במכבי תל אביב לא להיכנס למו"מ לאחר שהבינו כי מדובר על רכישת 50 אחוז מכרטיס השחקן שלו (כלומר, אשדוד תקבל 50 אחוז מסכום ההעברה הבאה שלו). גורמים בקרית שלום טוענים עד היום שזו הייתה טעות וכי היה מקום לצרף את אוחנה גם בתנאים הללו. מה עוד שבסופו של דבר, מכבי תל אביב רכשה את שגיב יחזקאל שלא הצליח להתאקלם בקבוצה.
יש לציין שלמכבי תל אביב נודע על כל מיני סוגיות משפטיות שעלולות לצוץ בין אוחנה לבאר שבע ולכן נמצאים בעמדת המתנה. במועדון מתעקשים שהם לא מעורבים בדברים שקורים כעת בין השחקן לקבוצתו ויתרה מכך - עומדים על כך שהם לא נמצאים איתו בקשר.
עוד בנושא
מיכאל אוחנה ביקש להשתחרר מיידית מהפועל באר שבע
אביו של מיכאל אוחנה: "דברים מוזרים קורים בבאר שבע"
יואב כץ: "באר שבע דיברה עם ממן לפני ינואר. זה לא אתי"
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן