במשפחת בוזגלו עדיין לא עיכלו את הבשורה הכואבת על הפציעה החוזרת של מאור. הקשר קרע שוב את הרצועה הצולבת ועכשיו פניו לקראת שיקום ארוך, במטרה להכשירו לעונה הבאה. מי שמלווה את בוזגלו בתהליך הוא מאמן השוערים ניר דוידוביץ', שקרע את הרצועה הצולבת פעמיים, אבל חזר לשחק. מאמן השוערים של מכבי חיפה קרע את הרצועה במהלך משחק הנבחרת מול ספרד ובפעם השניה במסגרת האירופית מול בלשינה הבלארוסית, אבל השתקם, חזר, ולקח עוד אליפויות עם מכבי חיפה.
דוידוביץ', שאף הוא התקשה לקבל את תוצאות חוות הדעת הרפואית, התייחס הערב לפציעה של בוזגלו. "כמי שעבר את הפציעה הזאת ומבין מה הסיכוי ומה הסיכון שזה יחזור, אני מבין שקשה לחיות עם המצב הזה, אבל אין הרבה אופציות לבחירה כרגע", אמר השוער. "איך מתאוששים מזה? זה קשה. בוזגלו יודע לקראת מה הוא הולך, זה לא פשוט. הדבר הזה דורש הרבה תעצומות נפש. ברגע שאתה מחליט מה אתה הולך לעשות, אז אתה אוסף את כל הכוחות שיש ויוצא לדרך".
עוד סיפר דוידוביץ': "כשעברתי שיקום באיטליה, ראיתי גם כאלה שעברו רצועה צולבת בפעם הרביעית, ועדיין חזרו לשחק. זה אומר שזה אפשרי. ברור שמדובר בתקופה של אי ודאות. זה תהליך לא פשוט. אני מכיר את מאור המון שנים, הוא קורץ מחומר של ווינרים. הוא לא מפחד מעבודה קשה. רק טיפוסים כאלה יכולים לעבור את הפציעות האלה".
עוד בנושא
מאור בוזגלו סובל מקרע ברצועה הצולבת ומפגיעה במיניסקוס
הספין שיגמור את העונה: הערב הקשה של הסופרסטאר היחיד בליגה
המשקם של מאור בוזגלו: "מאור לא חזר מוקדם. אחרי צולבת אתה נמצא בסיכון מוגבר"
יתרון (6) 39
14:45

מכבי תל אביב

הפועל ירושלים
(4+)
ירושלים ניצחה את מכבי לפני כמה ימים בסופר קאפ, אך ניכר שהקבוצות שוות ולירושלים יהיה קשה מאוד להשיג ניצחון שני על הצהובים בכמה ימים. מכבי תחזיר לירושלים כאן ותנצח כאשר הליין פחות רלוונטי
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
רגיל (6) 228
21:30

קטנזארו

יובה סטאביה
קטנזארו פתחה חלש את העונה עם ארבע תוצאות תיקו בארבעה משחקים. היא הציגה יכולת די חלשה שספק אם תספיק לה הפעם.
יתרון (6) 262
21:45

לובן
(1+)

אנדרלכט
למרות שאנדרלכט לא בכושר שיא היא עדיין טובה בהרבה מהמארחת, שמדורגת מתחת לקו האדום עם אחת ההגנות החלשות בליגה. ניצחון בשני שערים לזכותה של אנדרלכט הוא לא מופרך כאן והיחס מצוין