הפועל באר שבע האלופה הישראלית תפתח ביום חמישי את הקמפיין שלה בשלב הבתים של הליגה האירופית עם משחק ביתי מול לוגאנו השוויצרית (22:05). ג'ון אוגו, קשרה הניגרי של באר שבע התראיין אמש לאתר מקומו בארצו וכשנשאל על המטרות של קבוצתו סימן רף גבוה.
עוד בנושא:
ברק בכר: "מה שאפיין אותנו תמיד זה שהתעסקנו בעצמנו ולא באחרות"
המסמר האחרון של המהפכה: על החתמת גיא מלמד בהפועל באר שבע
הפועל באר שבע אישרה: בן ביטון סובל מקרע. ייעדר בין 4 ל-6 שבועות
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
"אנחנו רוצים להגיע לרבע גמר הליגה האירופית. בעונה שעברה הגענו לשלב 32 האחרונות ואנחנו רוצים לעשות דברים טוב יותר השנה", אמר אוגו והוסיף: "יש מועדונים עם תקציב גבוה בהרבה משלנו ועם הרבה יותר ניסיון אבל הקבוצה שלי לא מפחדת לשחק מול אף קבוצה. שיחקנו בעונה שעברה מול אינטר וסאות'המפטון וסיימנו במקום השני בבית".
אוגו פרגן לקהל של באר שבע ואמר: "עם התמיכה של האוהדים שלנו כל מועדון שישחק נגדינו באצטדיון שלנו יגלה שזה לא קל לשחק פה. האוהדים שלנו תמיד מאחורינו ואם תבדקו את הרקורד שלנו, אז לא הפסדנו יותר משלושה משחקים בבית מאז שעברנו לאצטדיון החדש. אם נגיע לרבע הגמר נודה לאלוהים ואם לא , אז זו חוויה גדולה. זו המנטאליות אותה אנחנו לוקחים לליגה האירופית השנה".
אחרי שניצחה פעמיים את אינטר בעונה שעברה, באר שבע קיבלה הגרלה נוחה יותר השנה כששובצה בבית יחד עם לוגאנו השוויצרית, ויקטוריה פלזן הצ'כית וסטיאווה בוקרשט הרומנית. בעונה שעברה נעצרה באר שבע על ידי בשיקטאש אלופת טורקיה שהדיחה אותה עם ניצחון כפול בשלב 32 האחרונות של המפעל.