מכבי נתניה הודיעה הערב (רביעי) על שחרורו של אמייה טגה משורות המועדון. טגה בן ה-32 הוא אחד השחקנים הפעילים המזוהים ביותר עם היהלומים, הוא בוגר מחלקת הנוער של המועדון ושיחק בו בין 2004 ל-2010. הוא שב לנתניה ב-2015 ובשנים אלו התפרסם כאחד הפעילים המרכזיים במאבקם של עולי אתיופי למען הכרה ציבורית בישראל. כעת נתקבלה החלטה מקצועית במועדון להיפרד מהשחקן.
עוד בנושא
שלומי אזולאי: "רוצה לתקוע יתד בהרכב מכבי חיפה ולהתפתח כשחקן"
אלישע לוי: "חלק מהביקורות פוגעות ובאות ממקום של אינטרסים"
בית"ר ירושלים ניצחה את הפועל ראשון לציון 0:2 במשחק אימון
בהודעה שפורסמה מטעם נתניה נאמר כי: "המועדון רוצה להודות מקרב לב לאמיה, על שנים רבות ונפלאות במועדון. מגיל ילדים ועד לשנים רבות בקבוצה הבוגרת של המועדון, שנים בהם היווה אמיה דמות למודל וחיקוי, דמות אשר לימדה רבים, ואנו בטוחים שעוד תלמד, שכדורגל זה הרבה יותר מרק ספורט.המועדון מאחל לאמיה טגה הצלחה רבה בכל אשר יבחר בעתיד, ואנו בטוחים כי העתיד יאיר לו פנים, בכל אשר יבחר. אוהבים אותך אמיה".
יש לציין כי לטגה, שמיעט לשחק בעונה שעברה בלאומית וגם בתחילת העונה הנוכחית, הוצע בשבוע שעבר להמשיך בקבוצה במתכונת הקיימת או לקחת על עצמו תפקיד של מנטור שיכוון ויסייע לשחקנים צעירים העולים ממחלקת הנוער. הקשר החליט בסופו של דבר לוותר על שתי ההצעות ולעזוב תמורת פיצוי כספי על חוזהו.
בחשבון האינסטגרם שלו כתב הערב טגה: "לא הסוף שעליו חלמתי. בכדורגל כל תוצאה אפשרית עד הדקה ה-90+ תוספת זמן. לצערי היום אני עוזב מועדון כדורגל שהיה בשבילי הרבה מעבר לקבוצת כדורגל, מועדון שהפך להיות הבית השני שלי מגיל 11. אני כבר לא אלבש את החולצה בצהוב שחור (כשחקן), הילדים שלי נולדו לתוך מכבי נתניה אז אולי בעתיד. אני מאחל הצלחה גדולה לקבוצה בהמשך הדרך, וכמובן לקהל המדהים שנותן בכל משחק תצוגת עידוד מדהימה ונותן הרגשה של משחק בית גם במשחקי חוץ".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
