תומאש פקהארט, חלוץ הרכש הצ'כי של הפועל באר שבע, שותף אמש (שבת) לראשונה במדי הקבוצה מבירת הנגב וגם התכבד בבישול בניצחון 0:3 על הפועל אשקלון בגביע הטוטו. 
בראיון שפורסם בארצו נשמע פקהארט מרוצה מהתקופה הקצרה שלו בישראל. לדבריו: "אפילו בגרמניה לא קיבלו אותי בצורה שכזאת. כשעה לאחר שהגעתי לישראל כבר היה לי רכב וגם טלפון. בימים שלאחר מכן הראו לי כמה דירות ובחרתי אחת מהן".
עוד בנושא 
מ.ס אשדוד - בית"ר ירושלים: אנטואן קונטה בלם, אבישי כהן מגן ימני
לחזור עם הזנב בין הרגליים: חזרה של עטר למכבי תל אביב תהיה כישלון
ניר קלינגר: "הפועל חיפה צריכה להיות בצמרת של הכדורגל הישראלי"
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על ההשתלבות המקצועית שלו סיפר החלוץ הצ'כי: "היו לי שתיים שלושה אימונים עם מאמן הכושר ועם הקבוצה התאמנתי רק פעם אחת. המאמן שאל אותי האם אני רוצה לעלות לעשר דקות או לרבע שעה (במשחק מול אשקלון) להרגיש את הקצב ולהכיר את הקבוצה. אני עדיין לא ממש מכיר את החברים שלי".
בנוגע להשתלבות שלו במפגש הגומלין מול לודוגורץ במוקדמות ליגת האלופות אמר פקהארט: "אני אטוס לשם, אבל אני עדיין לא יודע אם אשחק במשחק הזה. המאמן אמר לי שאני יוצא עם הקבוצה. נראה לי ש בשלב הזה אפתח על הספסל".



