קשרה של עירוני קרית שמונה ג'ייקוב נ'גוקו לא ייצא עם הקבוצה למחנה האימונים לאחר שבמועדון התקבלה החלטה סופית להשאילו. אם לא ימצא קבוצה נג'וקו יתאמן עם קבוצת הנוער.
היום הודיע מאמן הפועל חיפה ניר קלינגר שהוא אינו מעוניין בשירותיו של נג'וקו והוא ייאלץ למצוא קבוצה אחרת שתשאיל אותו כשאחת המועמדות לקלוט אותו היא הפועל רעננה.
ההחלטה להשאיל את הקשר הניגרי נתקבלה בקרית שמונה בשל העובדה שבקבוצה מעדיפים להחתים קשר זר שישחק באמצע המגרש. המועמד המוביל להגיע לקריית שמונה הוא גרגור בריינבורג שצפוי להגיע לארץ כדי לגשר על הפערים בינו לבין ראשי הקבוצה הצפונית.
עוד בנושא
באטוקיו ערך אימון בכורה: "מכבי תל אביב הקבוצה הגדולה בישראל"
חלוץ אמיין הצרפתית ג'וניור טאלו מועמד להצטרף למכבי פתח תקוה
אפרים טאקה: "אחרי שמגשימים חלום מבינים שזה לא כזה נוצץ"
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
זאת לאחר שאיזי שרצקי כבר הגיע להסכמה עם קבוצתו של בריינבורג, ניימיכן על תנאי הרכישה של כרטיסו. בקבוצה מקווים לסגור ביומיים הקרובים את צירופו של בריינבורג כדי שהשחקן יצטרף למחנה האימון באוסטריה אליו תצא הקבוצה ביום חמישי בצהריים.
בעניין אחר, בקבוצה היו מרוצים מהמחצית הראשונה במשחק אתמול נגד מכבי נתניה שהסתיים בתיקו 1:1. בקרית שמונה ציינו שיש עוד עבודה רבה כדי להכין את הקבוצה לעונה שבפתח, אך היו מרוצים מיכולת בהשוואה למשחק הכנה ראשון.