במכבי נתניה מוטרדים ממצבו של הבלם הדני תומאס יול נילסן שנראה כבוי וחסר אנרגיות. במועדון מתכוונים ליזום מחר (שישי) שיחה עם השחקן ולבדוק האם קשה לו רחוק מביתו והאם הוא מעוניין לשוב לדנמרק. נילסן התאמן הערב עם חבריו, אבל מהצד היה נראה שהוא מאוד עצור ואפילו קצת עצוב, ובקבוצה רוצים לרדת לשורש העניין ואם צריך אף להיפרד ממנו.
אם נילסן אכן יבקש לעזוב, תצטרך נתניה לחפש בלם זר אחר אחרי שהיתה משוכנעת כי הדני יהיה האיש שלה לעונה הקרובה. בקבוצה היה מי שהבהיר כי רק לאחר השיחה איתו, ניתן יהיה לאמוד עד כמה השחקן רוצה לחזור למדינתו.
מחר תערוך העולה החדשה משחק אימון ראשון מול הפועל רעננה שאחת ממטרותיו תהיה לבחון את הברזילאי לאנדרו ריביירו. השחקן הפגין הערב באימון יכולת טובה אחרי שהיה פושר לאורך כל השבוע ובנתניה מקווים שהוא סוף סוף נפתח ויציג מעתה יכולת שתגרום לסלובודאן דראפיץ' ושי ברדה להורות על החתמתו.
באימון הערב נפצע קובי מור בשריר רגלו והוא מצטרף לגיא גרוס, שנפגע בברכו ויחזור להתאמן רק בשבוע הבא.
עוד בנושא:
מוקדמות הליגה האירופית: מכבי תל אביב עלתה לסיבוב השני אחרי 3:0 על טיראנה
מכבי חיפה רכשה את מגן נבחרת קמרון ארנסט מאבוקה
ברק בכר: "רוצים לשבור עוד שיאים ולהגשים עוד חלומות", כ-3,000 אוהדים הגיעו לאימון
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין