בשבועות האחרונים התפרסמו מספר ידיעות בתקשורת הספורט, לגבי מעורבותו של סוכן השחקנים דודו דהאן בהפועל עכו. מעבר לניסיונותיו למצוא משקיע עבור הקבוצה, מדובר גם על מספר שחקנים אותם הוא מייצג שהגיעו לעכו, וכעת הדברים גררו תגובה מודאגת שהגיעה היישר למשרדי ההתאחדות לכדורגל.
יונה סופר, שמגדיר את עצמו כאוהד כדורגל מודאג, וטוען שלא עומד מאחוריו אף סוכן שחקנים או איש כדורגל וכי פעולתו נעשתה מתוך איכפתיות טהורה וללא אינטרסים, שלח מכתב בנושא למנכ"ל ההתאחדות רותם קמר, והעביר העתקים גם לבית הדין של ההתאחדות, למנהלת הליגות ולשמעון לנקרי, ראש עיריית עכו.
תגובתו של דודו דהאן תובא לכשתתקבל.
עוד בנושא
הפועל עכו פתחה את אימוניה, שלושה שחקנים חדשים של דודו דהאן חתמו
ארבעה שחקנים ומנהל מרומניה: האם דודו דהאן הפך לאיש החזק בהפועל עכו?
הפועל עכו: העירייה מנהלת שיחות עם דודו דהאן במטרה למצוא משקיע
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
תוכן המכתב
"ברצוני להביא לידיעתך כי בשבועות האחרונים אנו קוראים בכלי התקשורת ומדווחים מגורמים מתוך אנשי קבוצת הכדורגל של הפועל עכו, שסוכן השחקנים, דודו דהן מעורב כביכול בניהול קבוצת הכדורגל של עכו, שעלתה בסיום האחרונה לליגת העל, בעוד הוא משמש כסוכן מורשה ומייצג שחקנים רבים, שחותמים בקבוצה והוא אף זה, שמחתים את אותם שחקנים.
"מעורבותו כביכול בניהול הקבוצה ומנגד מחזיק בכובע של סוכן שחקנים הופכת אותו ל'סוכן' כפול תרתי משמע - דבר הנוגד באופן חד משמעתי את תקנון ההתאחדות לכדורגל ולפיו על סוכן שחקנים חל איסור מוחלט לשמש בשום תפקיד רשמי באגודת כדורגל כלשהיא גם לא בדרך עקיפה.
"יתרה מזו, לאחרונה היו שמועות כביכול שאותו דודו דהן מנסה למצוא משקיע, שינהל את הקבוצה בזמן שההכנות לעונה הבאה כבר החלו.
"אי לכך, ובהתאם לזאת אני פונה אליך כאוהד כדורגל וספורט לבצע תחקיר וחקירה מקיפה בעניין ולערב משרד חקירות על מנת שסוכן השחקנים ייתן את הדין ולא יוכל לשמש עוד כסוכן שחקנים ונציג בקבוצה.
"אני מתפלא איך גורמים בעירייה ובראשה ראש העיר מר שמעון לנקרי נותנים יד להתנהלות לא תקינה.
"אמשיך לפעול בכל הכוח על מנת שאנשים כמוהו, שפועלים כביכול בניגוד לתקנון יורחקו לאלתר מכדורגל".


