יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
הקשר הסורינאמי-הולנדי דיון מאלון מתרחק מעירוני קרית שמונה, שתחפש כעת זר אחר לקישור האחורי. לוואלה! ספורט נודע שמאלון קיבל בימים האחרונים הצעה מהליגה הטורקית בשכר של 400 אלף יורו לעונה, מה שטרף את הקלפים עבור הצפוניים, ואם לא יקרה משהו דרמטי הוא יחתום בטורקיה. בקרית שמונה רצו מאוד את הקשר ואף הציעו לו חוזה גבוה במיוחד במונחים של המועדון, אלא שאין לקבוצה כוונה לנסות להתמודד עם השכר בטורקיה, ולכן ההערכה של ראשי המועדון היא שהסיכויים שהוא יגיע קלושים מאוד. כעת תחפש הקבוצה קשר זר.
בנוגע לג'ייקוב נג'וקו, כל עוד לא יגיע קשר זר הכוונה היא להשאירו בקבוצה ולא להשאילו. ישנה אפשרויות שקרית שמונה תתחזק בסופו של דבר בקשר ישראלי ותשאיר את נג'וקו בסגל. בינתיים, מספר קבוצות כבר הביעו בו עניין, ביניהן הפועל עכו, הפועל אשקלון והפועל חיפה - שנראית בשלב זה כרצינית ביותר - אלא שהדרישה של איזי שרצקי לדמי השאלה בגובה של כמאה אלף שקל גורמת להרתעה אצל הקבוצות. בנוסף, במועדון התקבלה החלטה להחזיר מהשאלה את עידו דוידוב, שישחק בעונה הקרובה בקבוצה.
בינתיים, במועדון האריכו בשנתיים את החוזה של הקשר הצעיר עדן שמיר. הקשר, שמחזיק בחוזה עד סוף עונת 2017/8 האריך את חוזהו בשנתיים נוספות, כאשר לוואלה! ספורט נודע שבחוזה החדש הוכנס סעיף שחרור של כ-700 אלף יורו, שמיועד לקבוצות גם בארץ וגם בחו"ל. לשמיר 30 אחוז ממכירה עתידית, כך שאם הסעיף ימומש שרצקי יכניס לקופת המועדון כחצי מיליון יורו ממכירת השחקן.
בעניין האצטדיון העירוני, הרי שבמועדון מקווים שהעירייה אכן תשפץ את המתקן ותביא לאישור אירוח משחקי הבית בו. אם זה לא יקרה הקבוצה תארח את משחקי הבית שלה בעכו.
עוד בנושא
אור אינברום: "היתרון הגדול שלי הוא שאני רגיל לחיות לבד"
מכבי תל אביב: שני בלמים זרים מועמדים, בן חיים יעבור לפראג?
קוסטדינוב צפוי לנחות בחמישי. לוזון צפה בשחקן נבחרת שבדיה
