קשר נבחרת בולגריה, גיורגי קוסטדינוב, צפוי לנחות מחר (חמישי) בישראל, זאת אם השחקן יאשר את פרטי ההסכם שנשלח אליו אתמול. במכבי חיפה אישרו הלילה כי קשר לבסקי סופיה קרוב לסיכום, אך טענו כי לא חתם על חוזה רשמי בקבוצה וכי הצדדים עדיין לא סיכמו את הפרטים האחרונים לקראת הנחיתה שלו בישראל, לצורך בדיקות רפואיות. "טוני המליץ על השחקן, גיא נתן אור ירוק. אנחנו מנהלים איתו משא ומתן עוד לפני שטוני הודיע שלא יגיע לישראל", אמרו בחיפה. "מדובר בשחקן חופשי, כך שלא נצטרך לשלם דמי העברה כמו בעסקאות קודמות".
בראשון פרסמנו: מכבי חיפה במגעים עם גיורגי קוסטדינוב
כזכור, אתמול בבוקר אישרו מקורבים לעסקה כי הכיוון חיובי ולקראת שעות הערב נרשמה התקרבות נוספת בין הצדדים, שאמורה להנחית את שחקנה של לבסקי סופיה בכרמל. הוא אמור לחתום לשנתיים, בשכר של כ-250 אלף יורו לעונה. המטרה הבאה של גיא לוזון היא לצרף חלוץ. המאמן, שישוב היום מחופשה פרטית בחו"ל שתוכננה מבעוד מועד, צפה בחלוץ הראקלס ונבחרת שבדיה, סמואל ארמנטרוס, שהוזכר כמועמד לקבוצה בקיץ 2015. הבעיה: השחקן זומן להתכנסות האחרונה של נבחרת שבדיה ושותף במשחק בנורבגיה בשבוע שעבר, כך שכעת הוא מתלבט האם להגיע לישראל.
עוד בנושא:
גיורגי קוסטדינוב מתקרב למכבי חיפה: "העסקה צפויה להיסגר בקרוב"
מכבי חיפה הציעה 250 אלף יורו על אדי גוטליב: "הפועל תל אביב תצטרך להתגמש"
אלטמן דרש 2.5 מיליון שקל ברוטו: "אף שחקן לא יציב לנו תנאים"
במועדון לא אהבו את ההתנהלות של הפועל תל אביב בעניין אדי גוטליב ולא מתכוונים לשפר את ההצעה. כעת יצטרכו האחים ניסנוב להחליט האם לאשר את העסקה, או לוותר עליה. עסקת אופיר מזרחי קרובה מאוד לחתימה. היום אמורים בכירי מכבי חיפה להיפגש עם איזי שירצקי בניסיון לסגור אותה. השחקן רוצה מאוד להצטרף למכבי חיפה וכבר שוחח עם גיא לוזון.
דקל קינן אמור לחתום, כנראה עוד היום, על חוזה לעונה נוספת. גם אוהד לויטה התבקש להגיע למשרדי המועדון כדי לחתום. גילי ורמוט כבר חתום לעונה הבאה, לאחר שהמועדון מימש את האופציה עליו, ולכן הפגישה בעניין הארכת החוזה לעונה נוספת נדחתה מעט. איסמעיל ריאן יגיע לפתיחת האימונים ויתבקש לחפש קבוצה. כזכור, בני סכנין רוצה את השחקן.
היום הגיש המועדון תביעה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל, להורות למכבי פתח תקווה להעביר את רישום הבלם אליסון דוס סנטוס לידי המועדון כשחקן מן המניין. בניגוד לנטען, מכבי פ"ת לא הפקידה בבקרה התקציבית כל הסכם העסקה לעונת המשחקים הקרובה ולכן דוס סנטוס הוחתם כשחקן חופשי.
חיפה תפתח את האימונים מחר (חמישי), אך האימון יהיה סגור ונועד בעיקר לבדיקות רפואיות של השחקנים. חלק מהזרים יגיעו לאימון ומכבי חיפה תצטרך למצוא להם קבוצה. מתקן האימונים של הירוקים ב"כפר גלים" עבר מספר שינויים בפגרה, ואחד מהם היה הקמתו של חדר הלבשה משותף לכל שחקני הקבוצה. כמו כן, מקומות נוספים במתחם כגון חדר המאמנים, הלובי וחדר האוכל עברו שדרוג.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 302
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
ב-4 המשחקים האחרונים של יונייטד, שתי הקבוצות הבקיעו. יש לה הגנה בינונית מאוד לצד התקפה מפתיעה. שווה ללכת פה על הרבה שערים במשחק הזה
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים


