בהפועל עכו החליטו להתחיל ולבנות את הקבוצה בתקציב מינימלי, כשבמקביל מחכים לתשובות מהעירייה בנוגע לשאלה האם יגיע משקיע בתיווכו של סוכן השחקנים דודו דהאן. בהנהלה רואים את החיזוק של הקבוצות האחרות ומבינים שלא ניתן לחכות יותר עם בניית הסגל, ולכן בשלב זה יבנו לפי תקציב מינימום. בשלב הראשוני יישבו בעכו עם חלק מהשחקנים מהעונה שעברה להם אין חוזה, בראשם אחמד קאסום ואדריאן רוצ'ט. בקבוצה רוצים שהשניים ימשיכו אך זה יקרה רק אם יגיעו איתם להסכמות על התנאים החדשים לעונה הקרובה. 
במקביל, בעכו יצרפו שוער חדש כשעוד לא הוחלט האם להביא שוער ישראלי או זר. אחת מהאופציות היא החתמתו של השוער היהודי ממוצא פרואני, סלומון ליבמן. השוער הוצע בימים האחרונים לצוות המקצועי בעכו, שלא פסל את האפשרות, אך הודיע שיקבל החלטה לגביו רק בשבוע הבא. 
גם ז'רקו קוראץ', ששיחק בעבר בהפועל חיפה ובית"ר ירושלים, מבוקש על ידי שלומי דורה ואם לא יגיע משקיע הוא עשוי לחתום בקבוצה. בעניין אחר, עד סוף השבוע צפויה להתקבל החלטה לגבי זהות מיקום מחנה האימון של הקבוצה לקראת לעונה הקרובה.
עוד בנושא:
אי ודאות בהפועל עכו: "שחקנים רוצים להישאר, אבל לא ייקחו סיכון"
הפועל עכו: ז'רקו קוראץ' מועמד להצטרף
ראשי בקרת התקציבים ימליצו לתובע ההתאחדות להעמיד את הפועל עכו לדין
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



