הפועל באר שבע המריאה הערב (שלישי) לברלין, משם תמשיך בנסיעה של שלוש שעות לעיירה הפולנית אופלניצה, שם תערוך בעשרת הימים הקרובים מחנה אימונים לקראת העונה הקרובה ולקראת המשחק נגד הובנד ההונגרית במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות.
לפני ההמראה אמר המאמן ברק בכר: "מחנה אימון זה מחנה אימון, וגם בשנה שעברה כמעט ולא היה לנו חופש. לשמחתי העונה הייתה לנו פריבילגיה לתת חופש לפני סיום העונה לחלק מהשחקנים. קיבלנו הגרלה קשה אבל אני מתכונן מקצועית לכל משחק, וכמו ששנה שעברה היינו כביכול אנדרדוג וניצחנו, אני לא מתייחס כעת לאם אנחנו פייבוריטים או לא".
על הסגל לעונה הקרובה: "החיזוק הכי משמעותי שלנו זה שהסגל נשאר כמעט במלואו והזרים נשארו, וזה מעיד על החוזק של המועדון. צירפנו שני מגינים צעירים מוכשרים ואת איינבינדר, ונחזק בעוד שחקן אם נמצא משהו מתאים, אבל אנחנו לא לחוצים. הסגל הקיים מספיק טוב כעת".
על הבחירה שלו לאחד מחמישים המאמנים הטובים ביבשת, על פי המגזין 'פור פור טו', הגיב: "זה מחמיא, אבל לא רק אני נבחרתי אלא כל המועדון, כי בזכות הצוות והמועדון הגעתי לזה".
עוד בנושא
מוקדמות ליגת האלופות: הפועל באר שבע תפגוש את הונבד בסיבוב השני
כבוד: ברק בכר במקום ה-46 במאמני העונה של מגזין 'פור פור טו'
באר שבע לא תשחרר את ביטון לפני המשחקים הראשונים במוקדמות ליגת האלופות
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
אליניב ברדה: "אלונה סימנה גם אליפות וזה קרה רק אחרי שבע שנים שלה בקבוצה. לשאוף זה תמיד נכון. אנחנו מאוד רוצים לעלות לליגת האלופות. גם הקהל וכל העיר רוצה שנגיע לשם, אבל בשביל זה צריך לעבור שלושה סיבובים. זה לא פשוט בכלל. נעבור את השלב הראשון ונראה מה יהיה משם".
על הליגה "להגיד שאנחנו פייבוריטים לזכות באליפות זה לא חכם וגם לא נכון. בשנתיים האחרונות עשינו את זה בלי לדבר ואני חושב שננהג באותה דרך גם השנה. נבוא ונעבוד קשה".
על התספורת: "זו תספורת זמנית עד שנחזור לדורה".


