הפועל באר שבע המריאה הערב (שלישי) לברלין, משם תמשיך בנסיעה של שלוש שעות לעיירה הפולנית אופלניצה, שם תערוך בעשרת הימים הקרובים מחנה אימונים לקראת העונה הקרובה ולקראת המשחק נגד הובנד ההונגרית במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות.
לפני ההמראה אמר המאמן ברק בכר: "מחנה אימון זה מחנה אימון, וגם בשנה שעברה כמעט ולא היה לנו חופש. לשמחתי העונה הייתה לנו פריבילגיה לתת חופש לפני סיום העונה לחלק מהשחקנים. קיבלנו הגרלה קשה אבל אני מתכונן מקצועית לכל משחק, וכמו ששנה שעברה היינו כביכול אנדרדוג וניצחנו, אני לא מתייחס כעת לאם אנחנו פייבוריטים או לא".
על הסגל לעונה הקרובה: "החיזוק הכי משמעותי שלנו זה שהסגל נשאר כמעט במלואו והזרים נשארו, וזה מעיד על החוזק של המועדון. צירפנו שני מגינים צעירים מוכשרים ואת איינבינדר, ונחזק בעוד שחקן אם נמצא משהו מתאים, אבל אנחנו לא לחוצים. הסגל הקיים מספיק טוב כעת".
על הבחירה שלו לאחד מחמישים המאמנים הטובים ביבשת, על פי המגזין 'פור פור טו', הגיב: "זה מחמיא, אבל לא רק אני נבחרתי אלא כל המועדון, כי בזכות הצוות והמועדון הגעתי לזה".
עוד בנושא
מוקדמות ליגת האלופות: הפועל באר שבע תפגוש את הונבד בסיבוב השני
כבוד: ברק בכר במקום ה-46 במאמני העונה של מגזין 'פור פור טו'
באר שבע לא תשחרר את ביטון לפני המשחקים הראשונים במוקדמות ליגת האלופות
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
אליניב ברדה: "אלונה סימנה גם אליפות וזה קרה רק אחרי שבע שנים שלה בקבוצה. לשאוף זה תמיד נכון. אנחנו מאוד רוצים לעלות לליגת האלופות. גם הקהל וכל העיר רוצה שנגיע לשם, אבל בשביל זה צריך לעבור שלושה סיבובים. זה לא פשוט בכלל. נעבור את השלב הראשון ונראה מה יהיה משם".
על הליגה "להגיד שאנחנו פייבוריטים לזכות באליפות זה לא חכם וגם לא נכון. בשנתיים האחרונות עשינו את זה בלי לדבר ואני חושב שננהג באותה דרך גם השנה. נבוא ונעבוד קשה".
על התספורת: "זו תספורת זמנית עד שנחזור לדורה".
