במכבי פתח תקוה אישרו כי הבלם הקרואטי אנטה קולושיץ' צפוי לסגור בקבוצה. שחקנה של רייקה ינחת הלילה (בין שלישי לרביעי) בישראל במטרה לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזה.
במועדון אמורים לסגור בקרוב גם את עסקת ז'והאן מרסיאל. הבלם, 26, נחת אתמול בישראל בליווי סוכנו יונתן בן ברון, ערך סיור באיצטדיון המושבה ועבר בדיקות רפואיות. הוא משחק בטרואה מאז קיץ 2015, ואליה הגיע אחרי חמש שנים בברסט הצרפתית, שם שיתף פעולה עם עדן בן בסט. ב-2009 הוא הגיע אליה מבאסטיה. לפני כשבע שנים הוא שיחק בנבחרת צרפת עד גיל 19. את העונה הנוכחית הוא סיים עם שלושה שערים במדי קבוצתו מהליגה השניה ורשם 19 הופעות בסך הכל. הוא אמור להרוויח את החוזה הגבוה בקבוצה, כ-200 אלף יורו לעונה.
עכשיו זה רשמי: נציגיו של גיא מלמד הבהירו למכבי פתח תקוה כי השחקן מתכוון למצות את האופציות שעומדות לרשותו באירופה לפני שיחליט אם להישאר בישראל. כזכור, בתחילת השבוע שעבר פרסמנו כי מלמד צפוי לעזוב את הקבוצה בקיץ, כשהמטרה הראשונה שלו תהיה לצאת לאירופה, אחרת מכבי תל אביב עשויה לקלוט אותו. למלמד יש דרכון ליטאי, מה שיקל על מעברו לאירופה. בעקבות הדברים, במעמד החתמת לוטם זינו במועדון שוחחו סוכנו גלעד קצב בניסיון להשאירו בקבוצה, אך אתמול התבשרו כי השחקן ינסה למצות אופציות בחו"ל. "מלמד שחקן שלנו, כל עוד אין כל הצעה אחרת, הוא יגיע למתחם ביום ראשון ויתאמן איתנו", אמרו במועדון. לעומתו, גידי קאניוק טרם הביא הצעה מאירופה. פתח תקוה דורשת מיליון יורו עבור השחקן, אך בשלב זה אף קבוצה לא מוכנה לשלם את הסכום הזה.
ברומניה פורסם כי קראיובה ואסטרה מעוניינות להעביר את החלוץ מיחאי רומן, שעזב את הקבוצה. ניימיכן דורשת 300 אלף יורו על העברה, או 100-150 אלף יורו על השאלה. בפתח תקוה ויתרו על החלוץ ללא קשר לסכומי העסקה, לאחר שהתעמת עם המאמן קובי רפואה וגילה יכולת פחות טובה לקראת תום העונה.
עוד בנושא:
בתחילת החודש פרסמנו: הבלם הקרואטי אנטה קולושיץ' מועמד להצטרף למכבי פתח תקוה
מכבי פתח תקוה: ז'והאן מרסיאל נחת בישראל לבדיקות רפואיות
פתח תקוה הגישה הצעה לאנטה קולושיץ'. ז'והאן מרסיאל מתקרב
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.