עכשיו זה רשמי: אחרי משא ומתן שהתנהל בין הצדדים במהלך השבועיים האחרונים, בלם טרואה ז'והאן מרסיאל נחת בישראל במטרה לחתום במכבי פתח תקוה. במועדון מבהירים כי השחקן כבר סיכם את כל תנאיו והבוקר הוא יגיע לפגישה עם ראשי המועדון ולסיור באצטדיון המושבה לפני שיודיע רשמית כי הוא מצטרף לקבוצה. מרסיאל, אחיו הבכור של כוכב מנצ'סטר יונייטד אנתוני, הגיע לישראל לפנות בוקר מלווה בסוכנו, יונתן בן ברון. מאוחר יותר הוא אמור לעבור בדיקות רפואיות בקבוצה. על מועמדותו פורסם בוואלה! ספורט.
עוד בנושא:
לידיעה הראשונית על מועמדותו של מרסיאל למכבי פתח תקוה
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
מרסיאל, 26, משחק בטרואה מאז קיץ 2015. קודם לכן שיחק חמש שנים בברסט הצרפתית יחד עם עדן בן בסט. ב-2009 הוא הגיע אליה מבאסטיה. לפני כשבע שנים הוא שיחק בנבחרת צרפת עד גיל 19. את העונה הנוכחית הוא סיים עם שלושה שערים במדי קבוצתו מהליגה השניה ורשם 19 הופעות בסך הכל. הוא אמור להרוויח את החוזה הגבוה בקבוצה, כ-200 אלף יורו לעונה. במכבי פתח תקוה ממתינים כעת לתשובה מבלם רייקה אנטה קולושיץ', אך הפערים בין הצדדים מאוד גבוהים כרגע וייתכן שהיא תחפש בלם אחר.
 
אחרי צירופם של יובל אבידור, יובל שבתאי ועודד אלקיים, פתח תקוה החתימה גם את לוטם זינו, שמאז מעברו לשוויץ מיעט לשחק וכעת הוא מנסה לחזור לכושר משחק במדי הקבוצה החדשה שלו. גם רישאר סומא הגינאי חתם.
במועדון אישרו אתמול כי פנו ליוסי בניון אך זה מחזיק גם בהצעה מבית"ר ירושלים וממתין גם למכבי תל אביב.



