המתיחות בין משפחת בוזגלו להפועל באר שבע מסרבת לרדת מסדר היום, זאת למרות שהשחקן כבר אינו חלק מהקבוצה. אביו של הקשר יעקב בוזגלו מאשים את אנשי המועדון בכך שאינם מקיימים את חובתם לדאוג לכל העניינים הבירוקרטיים בשיקום של השחקן.
בוזגלו נפצע לקראת סוף העונה החולפת והתחיל שיקום ארוך, אלא שכעת טוענים במשפחה שהקשר משלם בעצמו על כל הטיפולים ועוסק בכל העניינים הבירוקרטים אל מול חברת הביטוח. זאת במקום שראשי הקבוצה יעשו זאת שכן הוא נפצע כשהיה שחקן הקבוצה מבירת הנגב.
עוד באותו נושא:
מכבי תל אביב: "היה מוזר לראות את ג'ורדי כל כך נמרץ וחי את האימון"
מכבי חיפה: ניסיון לשכנע את קליין לחתום. בן הרוש נחת וייפגש עם שחר
מכבי פתח תקוה: ז'והאן מרסיאל צפוי לנחות לבדיקות ביום שני
בפוסט חריף שפרסם הבוקר כתב בוזגלו האב: "מסר למועדון באר שבע !! מרגיז אותי לשמוע ולראות את מאור בוזגלו מתעסק בדברים לא לו . במקום להתעסק רק בשיקום , מאור מתעסק בביטוחים ובתשלומים. מועדון גדול נמדד גם בדאגה לשחקן בכל הפרטים הקטנים. פציעה דומה עבר מאור במכבי ת"א . פציעה קשה יותר עבר בסטאנדרט ליא'ז . לא זכור לי שמאור התעסק בתשלומים ולא בביטוחים . אבקש להעמיד למאור את כל התנאים המתבקשים ולהחזיר אותו למצב בריאותי משביע רצון ".
בוזגלו האב טוען שהודעות ששלח לאנשי המועדון אפילו לא נענו ורק המנכ"ל אסי רחמים ענה פעם אחת להודעות אך העניין לא הסתדר. במשפחת בוזגלו מחכים לטענתם לתשובה מבאר שבע ולהתערבות המועדון בנושא ואם אלו לא יגיבו בוזגלו אף עשוי להפנות את הנושא לטיפול משפטי.
בהפועל באר שבע מסרו בתגובה לדברים: "הצוות הרפואי והפיזיולוגי שלנו עומד לרשות מאור עד להחלמתו. מעבר לכך איננו מתנהלים מול שחקנים דרך אמצעי התקשורת".
הפוסט של יעקב בוזגלו
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם