אחרי מינויו של ג'ורדי קרויף לתפקיד המאמן, במכבי תל אביב בטוחים שהמחלוקת המשפטית בנוגע לחוזה של ליטו וידיגאל תיפתר ברוח טובה, אם הצדדים לא יגיעו להבנות באמצעות המוסד לבוררות של פיפ"א. גורם בקבוצה אמר הבוקר: "כבר לפני כשבועיים הודענו בכתב לליטו וידיגאל שהוא לא ימשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה. מאותו הרגע, החלו דיונים באשר לגובה הפיצוי שמגיע לו, אבל בשום שלב לא היה ספק שאנחנו צריכים לפצות אותו על עונה אחת בלבד. גם אם הוא טען שמגיע לו לקבל על שנתיים, זה לא נכון".
עוד הוסיף הגורם: "שלושת העוזרים של וידיגאל ידעו ברגע שהם חתמו במכבי תל אביב שמימוש החוזה שלהם לעונה הבאה מותנה בהמשך דרכו של וידיגאל בקבוצה. הם ידעו שאם אנחנו מודיעים לווידיגאל שהוא לא ממשיך, גם הם לא ממשיכים באופן אוטומטי, ולהם לא מגיע פיצוי על העונה הבאה בניגוד אליו".
לדברי אותו גורם, שלושת העוזרים הגיעו לארץ בתחילת השבוע ונפרדו בצורה יפה מהמועדון, זאת כאמור בניגוד לווידיגאל, שעדיין לא חתם על סיום דרכו בקבוצה ועומד על כך שיקבל פיצוי מלא על העונה הקרובה. הצהובים הביעו פליאה על כך שבסביבתו של וידיגאל הביעו החל מאתמול תרעומת על כל הסחבת בעניין הכספים המגיעים לו. "אנחנו וליטו נסיים בצורה יפה את הסיפור הזה", אמרו במועדון.
עוד בנושא
ג'ורדי קרויף מונה למאמן מכבי תל אביב: "שמח ונרגש, מודע לציפיות"
קיארטנסון: "התקשורת בישראל ממציאה חדשות, היה עלי לחץ גדול"
איך שגלגל מסתובב: כל הפעמים בהן קרויף טען שהוא לא רוצה לאמן
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
וידיגאל, מצידו, ממשיך להתעקש לקבל את מלוא החוזה שלו לעונה הקרובה, המסתכם בסכום של 300 אלף יורו נטו. מקורב אל המאמן אמר אמש: "לשוטה ארבלדזה שהרוויח פי שניים וחצי מכבי תל אביב שילמה את מלוא הפיצויים, אז מה הבעיה לשלם לליטו את החוזה שלו? אם מכבי תל אביב לא רוצה אותו היא צריכה לשלם את החוזה. מה, מכבי תל אביב חשבה שהיא יכולה לשלוח את ליטו הביתה ולא לשלם לו את מה שמגיע לו?".
לוידיגאל, אשר נחת שלשום בארץ, מתוכננת הבוקר פגישה עם היועץ המשפטי של מכבי תל אביב, עורך הדין מורן מאירי, במהלכה אמורים הצדדים לסכם את פרטי התרת החוזה.
