יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
הפועל חיפה ועירוני קרית שמונה ממשיכות לנהל מגעים מתקדמים בנושא ג'ייקוב נג'וקו. לוואלה! ספורט נודע שהמתווה עליו מדובר הוא השאלה של הקשר הניגרי בתמורה לכ-25 אלף יורו, ואופציית רכישה בתום העונה לרכישת כרטיסו של השחקן בסכום של כשלושה וחצי מיליון שקלים. 
בצוות המקצועי של הפועל חיפה מאוד רוצים לראות את העסקה יוצאת לפועל, אך ממתינים כעת לתשובה של יואב כץ, בעיקר בכל הנוגע לתשלום על השאלתו של השחקן, דבר שהוא לא נוהג לעשות. גם בקרית שמונה הודיעו שלא יחתמו על העסקה עד אשר יחתימו קשר זר נוסף, כשדיון מאלון (28) הוא המועדף בשלב זה. מלבד הפועל חיפה, גם הפועל אשקלון והפועל עכו מעוניינות בנג'וקו, אך זה מעדיף לעבור לחיפה וממתין להשלמת העסקה.
החלוץ מאוריסיו, שיושאל בכל מקרה, ממתין להצעה רשמית כאשר עד עתה הפועל עכו ובית"ר ירושלים הביעו עניין בשחקן. בקרית שמונה הציעו לברזילאי לעבור לשתי קבוצות מהליגה הלאומית שהתעניינו בשירותיו, אך השחקן אינו מעוניין לרדת פעם נוספת לליגת המשנה. 
בעניין אחר, בקרית שמונה החליטו להשאיל את הבלם הצעיר בר הילל. הבלם הציגה יכולת טובה מאוד בחודש וחצי האחרונים של העונה, ובקבוצה החליטו לו לתת לו לצבור ניסיון בקבוצה אחרת. 
עוד בנושא: 
עירוני קרית שמונה: אחמד עאבד סיכם על הישארותו בעונה הבאה
כל שחקן של קרית שמונה יחוייב להגיע לפעילויות למען הקהילה



