אחמד עאבד סיכם היום (שני) על הישארותו בעירוני קרית שמונה. הבעלים איזי שרצקי נפגש היום עם השחקן והציע לו רשמית חוזה חדש עם אופציה לעונה נוספת. לעאבד יש כבר חוזה בקבוצה לעונה הנוכחית אך הבעלים הציע לו חוזה בתנאים חדשים תמורת אופציה של המועדון להאריך את החוזה בעונה נוספת. הפגישה שנערכה בנוכחות הבעלים, השחקן ונציגו עו"ד שרבל ג'ובראן הוגדרה חיובית מאוד. עם זאת, לגבי האופציה לעונה הנוספת, עאבד ביקש את הזמן לחשוב על העניין. ההערכה של כל הגורמים המעורבים היא שגם בנושא הזה העניין ייסגר, ועאבד יישאר אם שרצקי יחפוץ בכך בעונה הבאה.
דיון מאלון בן ה-28 מדן האג ההולנדית במגעים עם עירוני קרית שמונה. השחקן ממוצא סורינאמי משחק בעמדת המגן הימני אך בקרית שמונה מייעדים אותו לקישור ואם אכן יסגור בקבוצה יגיע על תקן קשר אחורי. בדן האג הוא משחק מאז 2012, ובעונה החולפת פתח ב-13 משחקי ליגה.
בקבוצה הצפונית מצויים במשא ומתן עם שחקן נוסף ובימים הקרובים, כך מקווים, תיפול הכרעה ומאלון או שחקן אחר יצורפו לקישור האחורי. מי שישוחרר הוא ג'ייקוב נג'וקו, בו מעוניינית מספר קבוצות.
בימים האחרונים עלה שמו של נג'וקו בהקשר של בני סכנין כאשר המאמן החדש ז'אירו סבירסקי שמע על האפשרות מגורמים בהנהלה ויקבל החלטה לגביו. אם הברזילאי יאשר שהוא רוצה את נג'וקו, בסכנין יפנו לאיזי שרצקי במטרה להשאילו. גם ניר קלינגר מאמן הפועל חיפה מעוניין בשחקן אך בשלב זה יואב כץ לא ממהר לשלם דמי השאלה כפי שדורש שרצקי. לפי גורמים בהפועל חיפה, דמי ההשאלה הם כמאה אלף שקל.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן


