בזמן שעתידו במכבי תל אביב עדיין לא ברור, האם ג'ורדי קרויף ימצא את עצמו בברצלונה בעונה הבאה? "בספורט" הקטלאני מפרסמים היום דיווח מעניין שבו הם טוענים שקרויף נצפה אתמול עם לא אחר מאשר ג'וספ מריה ברתומיאו, נשיא ברצלונה. על פי הדיווח השניים הסתודדו יחד באיזור סרייה סנט גרבאסי בעיר, שעות ספורות לפני ההודעה הרשמית על מינויו של ארנסטו ואלוורדה כמאמן הקבוצה. ג'ורדי וברתומיאו נתקלו באוהדים מקומיים שניסו לתהות על פשר הפגישה ביניהם בתזמון הזה.
עוד בנושא:
דאגה במכבי תל אביב: האם הניצוץ של מיטש גולדהאר כבר כבה?
הבלם האורוגוואי לאנדרו קאבררה מועמד להגיע למכבי תל אביב בקיץ
מכבי תל אביב הודיעה: יונתן לוי, שהושאל לבני יהודה, חוזר לקבוצה
כדי להישאר במכבי תל אביב: ג'ורדי קרויף מוכן לשמש מאמן בעונה הבאה
דיווח בפורטוגל: ליטו וידיגאל בין המועמדים לאמן את ספורטינג ליסבון
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בעיתון הקטלאני אף טוענים שג'ורדי קרויף הוא אישיות שבמוקדם או במאוחר תחזור לברצלונה בגלל הייחוס שלו, הקריירה שלו והניסיון שצבר בתפקיד במכבי תל אביב וגם בקפריסין. יש לציין שבברצלונה יש לא מעט לחץ על רוברט פרננדס המנהל המקצועי והאנשים שאמונים על הרכש שנכשלו כישלון חרוץ בקיץ הקודם עם הבאתם של שחקנים כמו אלש וידאל, אנדרה גומש, לוקא דין ופאקו אלקאסר ולפני כן עם נפלו גם עם שחקנים כמו ז'רמי מתיו וארדה טוראן שממעטים לשחק. למעשה, השחקן היחיד שנרכש בקיץ הקודם והפך להיות שחקן הרכב קבוע היה סמואל אומטיטי, הבלם שהגיע מליון והפך לשותפו של ג'רארד פיקה במרכז ההגנה הקטלאני.



