בווידאו: התגובות לאחר הפסדה של מכבי פתח תקוה למכבי תל אביב
מכבי פתח תקוה תנסה לצרף את איסמעיל ריאן ואופיר קריאף לקראת העונה הבאה. שני השחקנים צפויים לעזוב את מכבי חיפה ועירוני קרית שמונה, בהתאמה, ופניה תיעשה אליהם לאחר ההחלטה הרשמית. במועדון מנסים לצרף גם שחקן אחר של קרית שמונה, המגן עודד אלקיים, וגם בלם זר מהיר במקום אליסון דוס סנטוס. פתח תקוה התעניינה גם באחמד עאבד, אבל זה יצטרף רק אם ישוחרר בחינם (מחזיק בחוזה לעונה הבאה) ויפחית בשכרו.
עוד בנושא:
מיחאי רומן בתקשורת הרומנית: "מכבי פתח תקוה לא יכולה לשלם עליי"
שינו זוארץ יוכל להמשיך במרמורק ומכבי פתח תקוה? "הוא לא בעלים, הוא ספונסר"
במועדון טוענים כי במחיר הנוכחי שלו, 300 אלף יורו, הם לא יוכלו לממש את אופציית הרכישה של החלוץ מיחאי רומן. במצב הזה רפואה ינסה לצרף חלוץ אחר. פרט לשני הזרים שיישארו (פירס, שמחזיק בהסכם לעונה הבאה, וקוויאר שצפוי לסגור בקרוב) רפואה ינסה לצרף עוד שלושה זרים בלם, קשר וחלוץ.
ארבעה שחקנים לא נטלו חלק באימון היום ובספק למשחק הקרוב מול מכבי חיפה בשבת. קרלוס קוויאר סובל מעומס וקיבל מנוחה, נאור פסר סובל מכאבים בצלעות, דור אלו מכאבים בברך וגיא מלמד מכאבים במפשעה. אלו עדיין לא ביצע את הבדיקה בעקבות הכאבים בברכו ועדיין לא ברור ממה הוא סובל. הבדיקה תיערך השבוע ואז יתברר כמה זמן, אם בכלל, ייעדר.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 26 7 3 18-73 85 2 מכבי תל אביב36 22 6 8 28-61 72 3 בית"ר ירושלים36 16 12 8 36-53 60 4 מכבי פתח תקוה36 15 11 10 34-42 56 5 בני סכנין36 13 9 14 46-32 48 6 מכבי חיפה36 12 9 15 41-34 45


