בית"ר ירושלים ממשיכה להתכונן למשחק החוץ נגד מכבי חיפה במחזור השני של הפלייאוף העליון (שבת, 19:30, ספורט1) והיום המאמן שרון מימר קיים מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות. הקבוצה מהבירה עורכת את ההכנות בצל האיום המפורש לרדת מהמגרש אם אוהדי הקבוצה ישמיעו שירים בעלי אופי גזעני.
הדובר אושרי דודאי אמר בפתיחת הדברים: "רק כדי לחדד ולהבהיר: אף אחד לא יוצתא נגד האוהדים, ההפך הוא הנכון. אין פה התניה ואולטימטום. אנחנו לא מוצאים סיבה שהקבוצה תרד מהדשא כי ברור לנו שהאוהדים יבואו לתמוך".
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים הודיעה רשמית: במקרה של קריאות גזעניות - השחקנים יירדו מכר הדשא
מה יקרה אם בית"ר ירושלים תרד מהמגרש?
שרון מימר
על השבוע שכולל משחק ליגה ואת חצי גמר גביע המדינה: "מתחילת הדרך ידענו שאנחנו הולכים לשתי מסגרות. אנחנו מתרכזים רק במשחק הקרוב, זה אחד העקרונות שלנו. אנחנו עושים את המקסימום כדי להצליח בשתי מסגרות. אין היערכות מיוחדת, הליגה לא פחות חשובה מהגביע".
על המאבק על המקום השלישי: "אני שמח שהוחזרו הנקודות, זה הדבר הנכון. מכבי חיפה? אני פה חודש וחצי ואני לא זוכר משחק לא חשוב. כל המשחקים חשובים באותה מידה".
על ההיעדרות של עידן ורד המורחק: "עידן חשוב וטוב, אבל יש סגל מספיק טוב כדי למלא את החסר. כבר הסתדרנו בלי שחקנים וזה מה שיקרה גם נגד מכבי חיפה. ננסה להמשיך בדרך שלנו, בכדורגל השמח שלנו כדי לחזור עם ניצחון".
על איום הירידה מהדשא: "המטרה של אלי טביב היא שהקהל כולו יעודד את בית"ר ירושלים. כשזה קורה את מעלים אותנו בכמה דרגות. אלי פונה בקטע טוב ואומר 'בואו נפסיק עם הדברים האלו, בואו נתעסק בחיובי'".
על החזרה מהפגרה: "אנחנו בסדר גמור, אנחנו מפוקסים, השחקנים לא זזו למקומות לא נכונים. הם מרוכזים ואני לא רואה סיבה שלא נמשיך את המומנטום הטוב".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 26 7 3 18-73 85 2 מכבי תל אביב36 22 6 8 28-61 72 3 בית"ר ירושלים36 16 12 8 36-53 60 4 מכבי פתח תקוה36 15 11 10 34-42 56 5 בני סכנין36 13 9 14 46-32 48 6 מכבי חיפה36 12 9 15 41-34 45