אבי לוזון לא מרים ידיים וינסה בכל זאת להשיג את תמיכת הנהלת ההתאחדות לכדורגל כדי שיוכל להתמודד על קדנציה נוספת כחבר בוועד הפועל של אופ"א. לוואלה! ספורט נודע כי לוזון ינסה להשיג הארכת זמן מאופ"א כדי שיוכל לכנס את הנהלת ההתאחדות במטרה להשיג רוב התומך במועמדותו.
אתמול (שני) חשפנו שהיועץ המשפטי של מכבי תל אביב עורך הדין מורן מאירי המשמש גם כנציג מכבי תל אביב בהנהלת ההתאחדות לכדורגל, סירב לתמוך במועמדות של לוזון לאופ"א ובעקבות זאת לוזון לא יוכל להתמודד על קדנציה נוספת אחרי שכבר כיהן בשתי קדנציות בתפקיד. כפי שפורסם, לוזון היה זקוק להסכמה פה אחד של כל חברי ההנהלה מאחר שהיה מדובר בפנייה אישית באמצעות הטלפון או המייל. אם הנהלת ההתאחדות היתה מתכנסת לישיבה מסודרת היה מספיק ללוזון רוב של 51 אחוז, דהיינו תמיכה של 15 חברים מתוך 29. הישיבה כידוע לא כונסה מפאת קוצר בזמן ובפנייה הטלפונית לכל חבר הנהלה באופן אישי נפלה מועמדותו בשל התנגדות עורך הדין מאירי.
על פי בדיקת וואלה! ספורט, לוזון כאמור לא הרים ידיים ומתכוון לבקש מאופ"א ארכה של שבוע כדי לכנס את ישיבת ההנהלה בכל זאת, שם הוא מעריך שיוכל לקבל את הרוב הדרוש לו.
לוזון המריא לכינוס של הוועד הפועל של אופ"א ולא יהיה נוכח מחר במשחק גביע המדינה בין מכבי פתח תקוה למכבי תל אביב. על פי הידוע במהלך הנסיעה ינסה לוזון לקבל את אישורה של אופ"א לארכה קצובה כדי שיוכל להעמיד את הנושא להצבעה בישיבת הנהלת ההתאחדות. לא בטוח שבמחלקה המשפטית של אופ"א יקבלו את הפנייה של לוזון, שכן האישור של ההתאחדות היה צריך להתקבל עד שלשום בחצות ומכיוון שהאישור לא התקבל, הדבר נפל. אם לוזון יקבל בכל זאת ארכה הוא יוכל לפנות אל יושב ראש ההתאחדות לכדורגל עופר עיני בבקשה לכנס את הנהלת ההתאחדות לכדורגל בתחילת השבוע הבא כדי להביא את העניין להצבעה ושם יוכל לקבל את התמיכה אם יהיה לו רוב.
חבר בהנהלת ההתאחדות לכדורגל אמר היום: "בהחלט אפשר להבין את הצעד של מורן מאירי לאור כל הדוחות שניתנו באחרונה על התנהלות ההתאחדות לכדורגל בתקופת לוזון, אבל צריך לזכור שמעבר לזה שמדובר במינוי אישי של אבי לוזון, זה גם עניין לאומי. מבחינתנו שהיה נבחר עופר עיני לוועד הפועל של אופ"א, אבל עופר כנראה הבין שהוא לא ייבחר ולכן החזיר את זה לאבי לוזון. החברות של אבי בוועד הפועל של אופ"א סייעה לכדורגל הישראלי בשמונה השנים האחרונות ולכן אם אבי יצליח להשיג ארכה מאופ"א, יהיה צריך לקיים דיון ענייני בהנהלת ההתאחדות לכדורגל ולהחליט אם לתמוך בו".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
