הקשר הברזילאי ויגור נחת לפנות בוקר בישראל במטרה להרשים את הצוות המקצועי של מ.ס. אשדוד ולהצטרף לקבוצה. על ההגעה הצפויה של ויגור פורסם לראשונה בוואלה! ספורט. הקשר נרכש בגיל 19 על ידי אנדרלכט אבל לא השתלב בשורותיה וחזר לברזיל. בעונה שעברה שיתף פעולה עם לוסיו שהצטרף למועדון לאחרונה מהפועל באר שבע, ושמח כששמע שהשחקן הצטרף לאשדוד.
בעבר שיחק ויגור עם ז'אורזיניו הברזילאי של בני סכנין. ז'אורז'יניו אף הגיע באמצע הלילה ביחד עם הסוכן איתן מזרחי כדי לקבל את פניו של ויגור בנתב"ג. אשדוד אמורה לערוך משחק אימון נגד קבוצת הנוער שלה כדי לבחון את השחקן. במשחק ייבחן גם הקשר הבוסני פיליפ ארז'ינה שנחת שלשום בארץ וכבר החל להיבחן. כמו כן ממשיכים באשדוד לבחון את אפשרות צירופו של עטאא ג'אבר ממכבי חיפה. בקבוצה עוקבים אחר מצב בריאותו של תום מונד ומקווים שישוב לפעילות מלאה בקרוב.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
