מכבי תל אביב ושרן ייני הגיעו לסיכום עקרוני על חוזה לשלוש שנים וחצי וכעת מתנהלים מגעים בין המועדון לבין ויטסה ארנהם על התרת חוזהו של השחקן. ייני שחגג בחודש שעבר יום הולדת 30 חתום על חוזה בהולנד לעוד שנתיים וחצי, מה שגרם למכבי לפתות אותו בחוזה אפילו ארוך יותר כדי שהוא יחזור לארץ. על הכוונה של מכבי תל אביב להחזיר את ייני פורסם לראשונה בוואלה! ספורט.
בימים האלה נמצא ייני במחנה אימונים של ויטסה ארנהם בספרד לקראת חזרת הקבוצה לפעילות בליגה בשבת הבאה. ההולנדים לא קלים במשא ומתן מול מכבי תל אביב מאחר שהם לא להוטים לשחרר את ייני. כזכור הם שילמו עליו לפני שנה וחצי 300 אלף יורו וכעת הם רוצים להחזיר את הכסף לפחות. בהולנד גם יודעים היטב מה קורה במכבי תל אביב באמצעות הפרסומים על ג'ורדי קרויף ובעבר על פטר בוס ובויטסה מודעים לכך שמכבי תל אביב לחוצה בשל מצבה ושיש לה בעלים מאוד עשיר. גורמים המעורבים במשא ומתן העריכו שהמגעים בין המועדונים עלולים להימשך עוד זמן רב ואולי אפילו לכל אורך חודש ינואר, אבל קרוב לוודאי שייני ישוחרר ויחזור למכבי תל אביב.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
ייני לא יחזור לעמדת המגן הימני שכן אלי דסה כבר תפס אותה, אבל הוא בהחלט ישמש גם מחליף בעת הצורך. במכבי מכוונים אותו לקישור, תפקיד אותו מילא גם בויטסה וגם בנבחרת ישראל. אבל יותר מהכל הולכים במכבי על ייני בשל אופיו ומה שהביא בעבר לקבוצה כמנהיג בחדר ההלבשה.
בתוך כך ממשיכים במכבי תל אביב בהכנות למשחק הגביע מול בני לוד ואתמול בפעם הראשונה עלה קרויף על הדשא באימונית והעביר חלק מהאימון לשחקנים. באסיפה קצרה שקיים אמר קרויף לשחקנים: "שוטא ארבלדזה הלך הביתה אבל אתם ואני לא פחות אשמים ממנו במה שקרה לקבוצה בחודשיים האחרונים".