הפועל באר שבע בודקת אפשרות להחזיר את אופיר דוידזאדה לקבוצה כבר בחודש ינואר. בבאר שבע מרוצים מאוד ממיחאי קורהוט, אבל מתוך מחשבה עתידית ורצון לראות את דוידזאדה משחק בארץ רק בקבוצה, החלו לאחרונה גישושים בנוגע לאפשרות להחזיר את המגן מגנט הבלגית לבירת הנגב.
דוידזאדה לא הצליח להטביע את חותמו בבלגיה ולמעשה כמעט ולא משחק. למרות הרצון של באר שבע בשלב זה יש לא מעט מכשולים שמונעים את השלמת העסקה, ביניהם גם הסכום הגבוה ששילמו הבלגים עבור המגן. בגנט לא מתכוונים למכור את השחקן בפחות ממיליון יורו.
בנושא אחר, באר שבע נקנסה ב-3,000 שקלים מבית הדין של ההתאחדות, בעקבות זריקת הכוס של אחד מאוהדיה במשחק הליגה מול הפועל תל אביב. העונש המינימלי ניתן לאחר שהקבוצה הציגה אישור שהחשוד במעשה נתפס ושהמנוי שלו נשלל.
במקביל בקבוצה כבר חושבים על העונה הבאה ואחד השחקנים שמסומנים הוא דן איינבינדר שמסיים חוזה בבית"ר ירושלים. בבאר שבע ימתינו לראות מה קורה עם השחקן בתקופה הקרובה, ואם יבינו שהוא לא מאריך חוזהו בבית"ר, יפנו אליו במטרה להחתים אותו כבר כעת לעונה הבאה. עוד שחקן שסומן הוא רז כהן מהפועל כפר סבא כשאחריו יתבצע מעקב בחודשים הקרובים.
עוד בנושא:
יובל שבתאי על סף סיכום בהפועל רעננה
מיגל ויטור עשוי לעבור הליך שיקום ברצועות, יחזור בתוך כחודש וחצי?
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
כשנשאל על חיזוק, מאמן הקבוצה, ברק בכר, ציין לא פעם ולא פעמיים כי אין בכוונתו לצרף שחקנים בחלון ההעברות הנוכחי, אך לפחות על פי דיווחים ביוון הפועל באר שבע כן בודקת אפשרות להתחזק כשעל פי אותם דיווחים האלופה החלה לגשש בכיוונו של קשר אולימפיאקוס, אנדראס בוחאלקיס בן ה-23. "הפועל באר שבע פגשה את אולימפיאקוס ובוחאלקיס בקיץ, ונראה שהיא לא שכחה ממנו, אחרי שהביעה את התעניינותה בו", נכתב בדיווח.
בוחאלקיס בן ה-23 (1.86) עבר לאולימפיאקוס ב-2013 מארגוטליס, אך הוא ממעט לשחק במדי הקבוצה. בעונתו הראשונה רשם תשע הופעות ליגה בלבד, בעונה שעברה חמש והעונה יש לו הופעה אחת במדי אולימפיאקוס בליגה. הוא שיחק 117 דקות בצמד המפגשים מול הפועל באר שבע ובאמתחתו גם מספר הופעות בנבחרת הצעירה של יוון.
(עדכון ראשון: 15:32)