יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מאבק בין מכבי תל אביב לבני לוד מהליגה הלאומית, לקראת המפגש ביניהן במסגרת סיבוב ח' של הגביע בעוד כשבוע, סביב מחירי הכרטיסים. הצהובים פנו במכתב למנכ"ל ההתאחדות לכדורגל רותם קמר וטענו כי ראשי לוד הציעו בתחילה למכור כרטיסים להתמודדות במחיר אחיד של 50 שקלים, אם הצהובים יסכימו לוותר על חלקם בהכנסות (כנהוג במשחקי הגביע). אחרי שסגנית האלופה סירבה להצעה הודיעה לה לוד כי תמכור את הכרטיסים ב-80 שקל למבוגר ו-40 לחייל/נוער אישה.
לאחר מכן, כך טוענת מכבי, הגדילה לעשות המארחת כאשר הודיעה שתמכור את הכרטיסים ב-100 ו-50 שקל (לפני עמלות). במכתבם כתבו הצהובים כי "הצבת האולטימטום פסולה ומהווה ניצול בוטה של מספר הרב של האוהדים של המועדון", וביקשו מראשי ההתאחדות לקבוע רף מקסימום למחירי הכרטיסים, כפי שעשתה מנהלת הליגה.
במשחקי הליגה, על פי התקנות שנקבעו על ידי המנהלת, כרטיסים למשחק בין "קבוצה גדולה" לקבוצה קטנה" עולים 80 ו-40 שקל. בינתיים הודיעה מכבי תל אביב כי בעקבות השתלשלות העניינים היא החליטה לא למשוך את הכרטיסים למשחק.
עוד בנושא
"מכבי תל אביב הגדילה את ההצעה על מיכאילו ריסטיץ' ל-2.5 מיליון יורו"