מאמן הפועל חיפה אלי כהן לא העביר את אימון הקבוצה שנערך הערב (ראשון). מי שהעביר את האימון היה עוזרו מאיר בן מרגי. הסיבה לכך - כהן ערך שיחה אישית עם השוער פיט פלטהואזן, וזאת בשל הטעות בשער הראשון שספגה הקבוצה אתמול בהפסד 2:1 להפועל כפר סבא.
כהן לא נכח באימון בכלל ושוחח ארוכות עם השוער ההולנדי. במועדון אגב גיבו את הבלם ניסו קפילוטו, שהיה מעורב גם הוא בשער המביך שספגה הקבוצה, וזאת בטענה שפלטהאוזן צעק לו לעזוב את הכדור מעט מאוחר מדי.
עוד בנושא:
אלי כהן: "מזמן הפסקתי להבין מה גורם לקריאות נגדי"
עוד פיצוץ בהפועל חיפה? מתיחות קשה בין יואב כץ ואלי כהן, חילופי האשמות בשל שחרור אלבז
הפועל חיפה בוואלה! ספורט
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
פלטהאוזן ספג ביקורת רבה בשל השער, ובכלל, במועדון לא אהבו את העובדה ששיחת היום הפכה לכישלון בבחירת השוערים. "הוא שוער מנוסה, שהגיע מוויטסה", אמרו במועדון, "הוא הציג עד עכשיו יכולת טובה, ואנחנו סבורים שמדובר באחד השוערים הטובים בליגה. המטרה היא להעלות לו את הביטחון ולא לנזוף בו".
שאר שחקני הקבוצה ערכו אימון רגיל עם בן מרגי, ונראה שהמאמן יערוך אסיפה רק מחר.
כזכור, היום דיווחנו כי בהמשך למתיחות הרבה בין יואב כץ לאלי כהן, ישנה מחלוקת גדולה במועדון סביב שחרורו של אלי אלבז. בהנהלה זורקים את האשמה על הצוות המקצועי, בעוד ששם טוענים כי אלי כהן לא היה אחראי לשחרורו, והדבר שהוביל לכך היה ששכרו של השחקן לא שודרג ולכן בחר לעזוב.


