בווידאו: התגובות לאחר הפסדה של הפועל תל אביב למכבי חיפה
הפועל תל אביב וחברת הבנייה הסינית CMEC חתמו היום (חמישי) על מזכר הבנות, בו סוכם על שיתוף פעולה בין הצדדים. ההסכם הנוכחי הוא לחמש שנים, כאשר על פי הסכם החסות תזרים החברה הסינית לקופת המועדון כ-50 מיליון שקלים - 10 מיליון בכל אחת מחמש השנים הקרובות. לאחר מכן עשויים הסינים להעמיק את מעורבותם במועדון ואולי אף להפוך לחלק מהבעלים. על המשא ומתן בין הצדדים פורסם בלעדית בוואלה! ספורט בתחילת חודש מאי.
עוד בנושא:
הפועל תל אביב אירגנה ערב חגיגי לכבוד נציגי החברה הסינית
כבירי אירח את נציגי החברה הסינית, המטרה: שתהיה הספונסר הראשי
לידיעה הבלעדית על המשא ומתן בין הפועל תל אביב לחברת הבנייה הסינית
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. שתי הקבוצות לא יציבות ויסתפקו בתיקו.
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
מהפועל תל אביב נמסר: "הפועל תל אביב ו-CMEC חולקות את אותו החזון, אותן המטרות ואותן השאיפות בישראל ובסין. כל אחד מהצדדים יתרום מיתרונותיו ומשאביו, כחלק משותפות הדדית. מועדון הכדורגל הפועל תל אביב משוכנע בכוחו לשוב בחזרה לצמרת הליגה הישראלית ולהתחרות בזירה האירופית. שני הצדדים יקיימו מסיבת עיתונאים משותפת בחודשים הקרובים בה יפורט בהרחבה הסכם שיתוף הפעולה.
אמיר כבירי, בעלי הפועל תל אביב: "אנחנו שמחים לשתף פעולה עם חברת CMEC ומברכים אותה על הצטרפותה למשפחת הפועל תל אביב. אנחנו מצפים להמשיך לפתח ולחזק את הקשרים בין הפועל לבין חברת CMEC הן בישראל והן בסין. אני משוכנע כי שיתוף הפעולה העתידי המתוכנן יוביל את הפועל תל אביב לעתיד טוב יותר אשר יסב גאווה לאוהדי הקבוצה. אני מודה לחברת CMEC על הבעת האמון במועדון ובחזון שלנו".
גברת וואנג הונג, סגנית נשיא חברת CMEC: "חברת CMEC הינה תאגיד סיני מוביל בבעלות ממשלתית העוסק במגוון רחב של תחומים, ביניהם מסחר, מחקר ופיתוח, הנדסה, בניה ושירותים פיננסיים. ישראל וסין הגיעו להישגים יוצאי דופן בשלל תחומים, ויצרו קשרים כלכליים שהתהדקו בשנים האחרונות. אנו מלאי הערכה להיסטוריה המפוארת של מועדון הפועל תל אביב ולהשפעתו הקהילתית. אין לנו ספק כי שיתוף הפעולה בין הפועל תל אביב ל-CMEC ישמש כפלטפורמה לכניסה לשוק הישראלי. אנו מחויבים להקצות למועדון את מיטב משאבינו על מנת לסייע בידיו להגשים את שאיפותיו. יש לנו ביטחון מלא בשיתוף פעולה זה, ואנחנו מברכים על ההזדמנות לחבור להפועל תל אביב בתרומתה לקהיליה".


