אחרי התיקו מול בני סכנין (2:2) במחזור הראשון של גביע הטוטו, הפועל חיפה הצליחה לשמור אתמול על רשת נקיה ולנצח בכפר סבא. במועדון היו מרוצים בעיקר בשל העובדה שהסגל של אלי כהן היה קצר יחסית בשל פציעות של מספר שחקנים, בניהם ז'רקו קוראץ' וז'וליו סזאר. הראשון שנפצע באימון שלשום בעת תיקול עם מיקי יאזו עבר אתמול בדיקה בעקבות חשש לפגיעה במיניסקוס. היום אמורים להתקבל התוצאות ואז יתברר האם ייעדר בין שבועיים לחודש וחצי. פיליפ יאזביץ' שערך אתמול בכורה עדיין לא נמצא בכושר משחק מלא.
במועדון מרוצים מאוד מהישאם כיוואן, שמעבר לצמד שבישל אתמול מגלה יכולת טובה מאז אימוני טרום העונה. "להישאם יש כישרון של שחקנים עולים בכדורגל שלנו, ברמה של דור מיכה, לא פחות ממנו. הוא כבר בן 29 ולא פרץ בגלל סיבות אחרות. אם הוא ימשיך בקצב הזה, הוא יוכל להוביל את הקבוצה בעונה הבאה יחד עם חנן ממן". יואב כץ רוצה לצרף רק עוד שחקן אחד. איתמר כהן עדיין לא עבר מהפועל ירושלים, אבל סיכם את תנאיו וממתין לשחרור.
"תמיד כיף לנצח, חשוב לנו להתחבר לאט לאט. יש לנו ששה זרים, חלקם חדשים, ואנחנו רוצים להתחבר. שמח שזה בא עם ניצחון", אמר ניסו קפילוטו שכבש את השער הראשון. "אלי כהן מנסה לחבר אותנו באימונים, עשינו מחנה אימונים טוב, הראנו שיש לנו מה למכור מול קבוצות גדולות. גביע הטוטו זה טוב, אבל חשוב שנבוא מוכנים לליגה. אנחנו לא רוצים לצאת בהצהרות, אבל עובדים כדי שלא ניאבק העונה בתחתית ונראה הרבה יותר טוב".
במהלך בימים הקרובים אמור כץ לקבל החלטה לגבי המנכ"ל אפרים גבאי. במועדון עורכים את הבדיקות המתאימות לפני קבלת ההחלטה הסופית.
עוד בנושא:
גביע הטוטו: הפועל חיפה גברה על הפועל כפר סבא 0:2
אלי כהן: "כל מה שרציתי - קיבלתי, יש לנו עוד הרבה עבודה"
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן