אוואנס קאנגווה עזב היום (שישי) את הפועל רעננה וחתם לארבע שנים בגזיאנטפספור מהליגה הטורקית הבכירה. החלוץ הזמבי נטש את מחנה האימונים של הקבוצה של חיים סילבס וטס לאיסטנבול, שם עבר את הבדיקות הרפואיות במדי הקבוצה הטורקית, פגש את נשיא המועדון והצטרף בצורה רשמית לגזיאנטפספור, שסיימה במקום ה-14 אשתקד. קאנגווה חתם באמצעות סוכנו, ניר קרין.
עבור הקבוצה מהשרון מדובר בהיסטוריה כאשר קאנגווה הוא השחקן הראשון בתולדות המועדון שעוזב את הקבוצה ישירות לאירופה. כזכור, כבר במהלך העונה החולפת במהלכה כבש 11שערים ומשך עניין ממספר קבוצות ברחבי היבשת. ליל ולוריין הוזכרו כמועמדות לרכוש את הזמבי, ששיחק במשך שנתיים ברעננה, וכבש במדיה ארבעה שערים בלבד בעונת הבכורה.
מאז מכירתו של טוני וואקמה להפועל באר שבע בקיץ האחרון, חל שיפור משמעותי ביכולתו של קאנגווה והוא רשם עונה נהדרת תחת סילבס. בתקשורת הטורקית מעריכים כי הסכום אותו תקבל רעננה יעמוד על כ-800 אלף יורו, אך מצבת החלוצים של סילבס מונה כעת רק את דור חוגי, שחר הירש, ברק בדש וכרם ארשיד.
עוד בנושא:
הפועל רעננה פתחה עונה, עשרות אוהדים הגיעו לאימון הבכורה
משחק אימון: הפועל רעננה הביסה 0:3 את הפועל חיפה
הפועל רעננה: שחר הירש חתם לשנתיים
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
