מכבי קרית גת הודיעה היום (רביעי) על החתמתו של הגארד איגור מאיור שמצטרף בהשאלה מהפועל ירושלים. מאיור, שחתם באמצעות סוכנו טמיר שפירא, חתם בקיץ שעבר במדים האדומים לשלוש שנים אחרי עונה בה פרץ בליגה הלאומית במדי אליצור יבנה ואף זכה בתואר מלך הסלים הישראלי של הליגה השנייה. לקרית גת יש אופציה להחתים את השחקן לעונה נוספת.
"איגור שחקן צעיר ומבטיח, עם יכולת קליעה ברמה גבוהה", אמר המאמן נתי כהן על ההחתמה, "הוא מגיע נחוש ורעב להצליח ואני מאוד מאמין בו. הוא יעשה התקדמות אצלנו, קרית גת זה מקום נהדר לשחקנים לפרוץ ולהתקדם".
עוד בנושא:
הפועל ירושלים שוקלת לנסות לאזרח את אמארה סטודמאייר
מאיור הוא החיזוק הישראלי הרביעי של קרית גת לצד אורי קוקיה שהגיע מעירוני נהריה, אור סולומון שעשה את הדרך ממכבי אשדוד והמתאזרח אלכס רוזנברג שהגיע מאוניברסיטת קולומביה. בנוסף החתימה הקבוצה את הגארד האמריקאי טרבור רלפורד. במועדון מעוניינים להחתים גארד ישראלי כשהמועמדים לחיזוק הם נאור שרון ונמרוד טישמן, ששיחק בקבוצה בעונה שעברה.