מאמן אומוניה ניקוסיה, ג'ון קארבר, יבצע לפחות שני שינויים בהרכב של קבוצתו לקראת המשחק נגד בית"ר ירושלים ביום חמישי. הקבוצה הקפריסאית הפסידה 1:0 באצטדיון טדי והיא תהיה חייבת ניצחון בהפרש של שני שערים כדי לעלות שלב אחרי 90 דקות.
מי שאמורים לפתוח בניגוד למשחק בטדי, הם המגן היווני אריסטידיס סוילדיס ושחקן הכנף הקפריסאי דימיטריס חריסטופי. סוילדיס שהגיע לפני כשבועיים בלבד, אמור לפתוח במקום הקשר גרסימוס פילאטקו, כשהקפטן רנאטו מרגאסה ששיחק כמגן שמאלי בישראל, יחזור לעמדת הקישור. חריסטופי שמתאושש מפציעה, צפוי לעלות בהרכב על חשבון אמיר עגייב. קארבר גם שוקל את הצבתו בהרכב של הבלם הברזילאי ברונו נאסימנטו, שחתם באומוניה לפני שבוע וחצי.
לקראת המשחק במועדון הקפריסאי מקווים לתמיכה גדולה מכיוון היציעים באצטדיון GSP. הקפטן מרגאסה פנה לאוהדים ואמר: "מאוד חשוב לנו שתהיו לצדנו, שתגיעו לאצטדיון ותדחפו אותנו. אנחנו מאמינים שביחד אנחנו יכולים לעלות שלב". קלייטון הוסיף: "יש לנו משחק חשוב ואנחנו מצפים לדחיפה הכי גדולה בעולם".
עוד בנושא:
רן בן שמעון מתלבט בין עידן ורד לארסניו ולפורט
מכבי חיפה תרשום השפלה חסרת תקדים?
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


