הפועל כפר סבא הודיעה הבוקר (רביעי) על החתמתו של הקשר דיוגו קאצ'ובה לעונה אחת. הברזילאי בן ה-26 שיחק בשנה וחצי האחרונות בבני סכנין ושימש בורג מרכזי בעונה המוצלחת שלה בשנה שעברה, שהסתיימה במקום החמישי והגעה לחצי גמר גביע המדינה. קאצ'ובה שיחק לפני כן בהפועל ירושלים מהליגה הלאומית ובכמה קבוצות בברזיל.
בהמשך היום החתימה כפר סבא גם את הקשר האחורי הסרבי סלובודן סימוביץ' לעונה. סימוביץ' (27), שחתם באמצעות סוכנו מאיר ריפמן, שיחק בעונה שעברה במדי סלובן ברטיסלבה הסלובקית שסיימה בתואר סגנית האלופה. לפני כן רשם שנתיים נהדרות בדינמו מינסק מבלארוס, כשאת הקריירה שלו בסרביה חילק בין נוביסאד לספרטק זלטסיבר.
קאצ'ובה וסימוביץ' מצטרפים לחלוץ מקסים סקאביש והמגן-בלם הסרבי דושאן מאטוביץ' שמעמידים את מספר הזרים בקבוצה של שרון מימר על ארבעה. גם הבלם איציק כהן והמגן הימני ליאור לוי חתמו בקבוצה. מאוויס צ'יבוטה יושאל לשנה נוספת. במקביל, הקבוצה עדיין מחפשת שוער חדש אחרי פרישתו של אוהד כהן. היום יתקיים אימון פתיחת העונה של הירוקים מהשרון.
עוד בנושא:
השוער אסף צור חתם בהפועל רעננה לחמש שנים
ניקולאס פלצ'וק ניצל מהפיגוע בטורקיה
סופית: אושרי רואש נשאר בהפועל חיפה
עדכון ראשון: 8:31
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.


