רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
הכדורגלן ניקולאס פלצ'וק ניצל הערב (שלישי) בנס מהפיגוע הקשה שהתרחש בנמל התעופה של איסטנבול. פלצ'וק, ששיחק בארץ במספר קבוצות, היה בדרכו לישראל עם אשתו וביתו כדי להצטרף לתחילת האימונים של הפועל נצרת עילית מהלאומית. פלצ'וק המריא מבואנוס איירס ונחת באיסטנבול ומשם היה אמור להמשיך לישראל ובאותה שעה שהיה בנמל התעופה אטאטורק, התפוצץ מחבל מתאבד במרחק קטן מהמקום בו היה הכדורגלן.
סוכנו מאיר ריפמן סיפר לוואלה ספורט: "ידעתי שניקולאס צריך להיות באותה שעה באיסטנבול ודאגתי מאוד. ניסיתי לתפוס אותו מספר פעמים, אך לא הייתה תשובה. כבר חששתי מהגרוע מכל, אבל לשמחתי הוא ענה אחרי מספר צילצולים והודיע לי שהוא ומשפחתו הצליחו לתפוס מחסה, אבל ראו את כל הפיצוצים ושמעו את הקולות. כרגע השדה סגור להמראות ונראה מתי הוא ישוב לישראל לתחילת האימונים של נצרת עילית".