רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, החזיר לאחרונה את המנכ"ל אפרים גבאי למועדון אחרי תקופה ארוכה של נתק ביניהם. אלא שעל פי רישומי ההתאחדות שהתפרסמו באתר ההתאחדות שלשום, נראה שכץ מתכנן פיחות מסוים במעמדו. ברשימות שהוגשו להתאחדות, נרשם כץ כמנכ"ל במקומו של אפרים גבאי ובכך הפך אותו לחבר הנהלה מן המניין: "הופתענו מאוד לראות את הרישום, אף אחד כאן לא ידע על זה", אמר לנו אתמול גורם במועדון.
אחרי החתמת פיליפ יאזביץ', ייתכן מאוד שהקשר הברזילאי לוקאס יחתום ללא מבחנים. הסיבה: במועדון רוצים קשר אחורי ומבינים שהברזילאי לא יסכים להיבחן לטווח ארוך בקבוצה. "מדובר בשחקן ברמה גבוהה, גם הסכומים שהוא דורש בהתאם. אם הוא יגיע, זה כנראה יהיה להתרשמות קצרה וחתימה", הסבירו במועדון.
במועדון מעריכים כי חיים מגרלשווילי יחתום בסופו של דבר בקבוצה, אבל מחפשים מגן שמאלי למקרה שהמשא ומתן לא יעלה יפה. שמו של דניאל בורחל עלה, וגם מגנים שמאליים נוספים הוצעו לכץ. במועדון שוקלים את מועמדותו של אובונג אקפאי, שהוצע למועדון על ידי אודי שוכטוביץ' ממכבי חיפה. הפועל עכו התעניינה באפשרות לשאול את הבלם הצעיר אופק פישלר.
עוד בנושא:
הפועל חיפה: "כץ חייב להבין מהי סמכות מקצועית. חבל שהגענו למצב הזה"
גילי לנדאו מונה למנהל המקצועי של מ.ס אשדוד
טואטחה לא ייצא למחנה של מכבי חיפה. שחר הבהיר לעטר: אתה נשאר