מכבי חיפה שתצא למחנה אימונים באוסטריה כחלק מההכנות לעונת 2016/17, תפגוש שלוש יריבות למשחקי הכנה: דינמו טביליסי, לודוגורץ רזגארד וקרבאח אגדאם. מחנה האימונים של הירוקים ייפתח ב-26 ביוני ויסתיים ב-7 ביולי. שבוע לאחר מכן מחזיקת הגביע כבר תשחק בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופה.
היריבה הראשונה תהיה דינמו טביליסי הגאורגית (29.6). מדובר באלופת גאורגיה, שזכתה בעונה החולפת באליפות בפעם ה-16 בתולדותיה. היריבה הבאה תהיה אלופת בולגריה לודוגורץ רזגארד (2.7), שבשנים האחרונות השתלטה על הליגה המקומית וזכתה בחמש אליפויות רצופות. היריבה השלישית והאחרונה, קרבאח אגדאם (5.7), היא אלופת אזרבייג'אן. כל היריבות של הירוקים תשחקנה בחודש הבא במסגרת מוקדמות ליגת האלופות.
הירוקים פתחו היום את אימוניהם לקראת העונה הבאה. בין הפנים החדשות ניתן היה לראות את ניקיטה רוקאביציה שנרכש מבית"ר ירושלים ויפיראס מוגרבי שהגיע מבני סכנין. אביחי ידין לא הגיע לאימון כצפוי, לאחר שבמועדון הבהירו לו שאינם מעונינים בשירותיו. הוא יושאל לעונה נוספת, ההערכה היא שלהפועל תל אביב. גם שמעון אבוחצירא הגיע למתחם, אך במועדון לא מוכנים לאפשר לו להתאמן בשלב זה. טאלב טואטחה שאמור להימכר לקבוצה בחו"ל, לא התאמן.
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.


