בווידיאו: בן שמעון עוזב את פתח תקוה
מכבי פתח תקוה יצאה היום (רביעי) לדרך חדשה, כאשר המאמן דני גולן העביר את אימון הבכורה שלו בקבוצה. עבור גולן מדובר בקבוצה ראשונה בליגת העל בקריירת האימון שלו ואם לשפוט על פי הציטוטים שהעניק לכתבי הקבוצה לאחר האימון ובנוסף, לתכנית הספורט של 103FM, הרי שחובבי הכדורגל בארץ עומדים להיחשף לאדם יוצא דופן.
בין היתר, אמר גולן לכתבים וביניהם אורן קורנפלד, כתב וואלה! ספורט: "בכל סיכון יש סיכוי, אני חושב שלא יכולתי לסרב להצעה שהגיעה ונתנו לי את ברכת הדרך. ככה אני רואה את החיים".
"מקומות זה עניין של סמנטיקה. עזבתי את רמת גן במקום שלישי-רביעי ומרחק של שער וחצי ממקום עשירי".
"המטרה היא להיות בפלייאוף העליון ולהשתחרר מהמועקה הזו של ירידת ליגה" (פתח תקוה בוודאות בפלייאוף התחתון).
"אני לא מתנצל, אבל אנשים צריכים להבין שהם לא מכירים את כל המאטריה ואלו החיים ובכל סיכוי יש סיכון ואני לוקח אותו".
ל-103FM הוסיף גולן: "החיים הם חיים, ככה אני רואה את החיים".
"כל עוד לא יילכו למאמן מנוסה וישקיעו כסף, ידעתי שאוכל לקבל את העבודה הזאת".
"אני מדבר עם רן בן שמעון, ואתם יכולים להגיד גם הפוך - גם רן מדבר איתי".
"אני איש של ידע, פריק של מידעים".
"אני לא חושב שמכבי פתח תקוה קבוצה לא לגיטימית לנצח את המשחק הקרוב".
יוגי ברה VS אלון מזרחי: כשלספורטאים היה ראש על המותניים
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


