בהפועל פתח תקוה מנסים לעכל את הירידה לליגה הלאומית, ובינתיים מאחורי הקלעים בקבוצה כבר עובדים על ההכנות לעונה הבאה והיום (רביעי) הנהלת הקבוצה נפגשה עם המאמן מנחם קורצקי ובפגישה סיכמו שני הצדדים על המשך ההתקשרות גם בעונה הבאה.
לפני יומיים פרסמנו: קורצקי ימשיך בהפועל פתח תקוה
יתרון (4) 123
19:45

עירוני טבריה
(1+)

בית"ר ירושלים
בית"ר במומנטום אדיר ועם אחת ההתקפות הטובות בליגה. טבריה תנסה להפריע, אבל האורחת פשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר מגול
במועדון הוציאו הודעה שבה נכתב כי "קורצקי ביקש להשאיר את כלל הצוות המקצועי לצידו גם בעונה הבאה. בשיחה בין הצדדים הובהר כי מטרת הקבוצה היא לשוב לליגת העל כבר בסיום העונה הבאה ולכן תתבסס הקבוצה על שלד קיים מהעונה הנוכחית ותקדם שחקני בית, תחזיר את כלל המושאלים: דור אזולאי, שחר בלילטי, אוהד אדלשטיין, מייקל סממה ודור מוסקוביץ'".
בקבוצה ינסו להשאיר גם חלק מהשחקנים ששיחקו העונה, ובראשם המושאלים דור חוגי ודור כוכב ממכבי חיפה. במועדון ינסו גם לקדם את ההסכם בין הבעלים בן דקון לקבוצת אנשי עסקים שאוהדים את הקבוצה ומעוניינים לרכוש כ-50% מהמועדון ולנהל אותו לצידו של בן דקון.


